ÇEKMEKÖY MİMAR SİNAN MAHALLESİ TÜM MUHTAR ADAYLARI VE ADAY YADİGAR ASLAN FARKI

Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı olmak isteyen 8 aday var. Hepsini yakından takip ediyorum. İşin beni ilgilendiren tarafı şov ve laf değil, adayların projelerine ve İhtiyar Heyeti’ne bakıyorum. Yadigar Aslan hariç hiç birinin broşürde, afişte ve diğer yazılı hiç bir tanıtım materyalinde tek bir projesi ve iş görecek bir ihtiyar heyeti yok.

Dün (8 Mart 2014) Cumartesi, Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Yadigar Aslan’ın Ulubatlı Hasan Caddesi Köşk Sokak No 1’deki “Muhtarlık İletişim Ofisi” açılışındaydım, davet etmişler, icabet ettik. Neredeyse tüm Mahalle oradaydı, hayran kaldım dayanışmaya. Yanı sıra Çekmeköy Hedefimiz Gelişim Grubu (HGG) tüm Üyeleri, Kadıköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serap Ören, Genel Sekreter Nesil Özen, Meclis Üyesi Esin Tekbaş, Kadın Partisi Girişimi Başkanı Benal Yazgan, Kadın Adayları Destekleme Derneği Denetleme Kurulu Üyesi Fatma Aytaç, Mehmet Akif Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Çelik, Çekmeköy Kızılay Şubesi temsilcileri de Yadigar’ı yalnız bırakmamışlardı. Bir sürü de tebrik mesajı gelmişti, hepsi okundu. Nefes almak için sık sık dışarıya attım kendimi, salon hınca hınçtı. Yadigar’ın “Hoşgeldiniz” konuşması iki temel hususa vurgu yaptı; 1. Muhtar seçildiğinde hayata geçireceği projeler ve 2. Muhtar İhtiyar Heyeti. Açılış bittikten sonra konuşma metnini istedim ve Yadigar Aslan’ın Projeleri, Muhtarlık Heyeti ile ilgili şu ifadelere rastladım. 

“1. MİMAR SİNAN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI YADİGAR ASLAN PROJELERİMİZ :

ÇOK  GÜÇLÜ BİR GÖNÜLLÜ EKİPLE VE İHTİYAR HEYETİYLE YOLA ÇIKTIK, VAAT ETMİYORUZ, YAPACAKLARIMIZI BEYAN EDİYORUZ

  • DOKTOR, AVUKAT, PSİKOLOG,  AKADEMİSYEN, MÜHENDİS, İŞADAMINDAN OLUŞACAK 6 KİŞİLİK İHTİYAR HEYETİ ÜYEMİZLE MAHALLEMİZ İNSANINA “GÖNÜLLÜ DANIŞMANLIK” / HİZMET VERECEĞİZ
  • MAHALLEMİZ KADINLARININ “EVDE ÜRETTİKLERİNİ MARKETLERDE DEĞERLENDİRECEĞİZ”
  • İŞ ARAYAN “MAHALLEMİZ HALKINI  İŞ ÇEVRESİ İLE BULUŞTURACAĞIZ”
  • MAHALLEMİZ “ÇOCUKLARINA 2. EL GİYSİ, OYUNCAK VE KİTAP TEMİN EDECEĞİZ”
  • MAHALLEMİZ HALKINI “BELEDİYE İLE BULUŞTURACAĞIZ”
  • “MAHALLE DAYANIŞMA EKİPLERİ” KURACAĞIZ; ÇARESİZ, KİMSESİZ KİMSE KALMAYACAK
  • MAHALLEMİZ “ENGELLİLERİNİN HER BİRİNE GENÇLERDEN BİR REHBER TAHSİS EDECEĞİZ”
  • MAHALLEMİZ “KIZ ÇOCUKLARININ OKUTULMASINA” MADDİ-MANEVİ DESTEK VERECEĞİZ
  • MAHALLEMİZE FAYDASI DOKUNACAK “SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI MAHALLEMİZ İLE BULUŞTURACAĞIZ”
  • ÇALIŞAN VE MADDİ DURUMU KISITLI OLDUĞU İÇİN ÇOCUĞUNU KREŞE-ANAOKULUNA GÖNDEREMEYEN ANNELER İÇİN “MAHALLE ANNELİĞİ” UYGULAMASI BAŞLATACAĞIZ
  • “YÜKSEK GÜVENLİKLİ MAHALLE” YARATACAĞIZ

2. MİMAR SİNAN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI YADİGAR ASLAN MUHTARLIK GÖNÜLLÜ EKİBİMİZ / İHTİYAR HEYETİMİZ :

İHTİYAR HEYETİMİZDEKİ DOKTOR SERAP ERTUNÇ; SAĞLIK SORUNLARINIZ İÇİN SİZLERE REHBER OLACAK

EKİBİMİZDEKİ GÖNÜLLÜ AVUKATLAR; HUKUKİ SORUNLARINIZ İÇİN SİZLERE REHBER OLACAK

İHTİYAR HEYETİMİZDEKİ PSİKOLOG SEVTAP ÇAKMAKÇI; SİZLERİN BİLİMSEL DERT ORTAĞI OLACAK

EKİBİMİZDEKİ GÖNÜLLÜ AKADEMİSYENLER; ÇOCUKLARINIZ İÇİN EN UYGUN ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ İÇİN SİZLERE REHBER OLACAK

İHTİYAR HEYETİMİZDEKİ ÖĞRETMEN ÖZLEM ÇİFTÇİ; ÇOCUKLARINIZIN 18 YAŞINA DEK OLAN EĞİTİM SÜRECİNİN HER AŞAMASINDA SİZLERE REHBER OLACAK

İHTİYAR HEYETİMİZDEKİ İŞADAMLARI OLGUN BAYTÖRE-OSMAN GÖK–ZEKİ GÜLÇİÇEK; SİZLERİ İŞ ÇEVRELERİYLE BULUŞTURMADA REHBER OLACAK

EKİMİZDEKİ GÖNÜLLÜ MİMAR-MÜHENDİSLER; KENTSEL DÖNÜŞÜM, MÜLK SAHİPLİĞİ, YIKIM, ONARIM VE ÇEVRE KONULARINDA SİZLERE REHBER OLACAK.

İHTİYAR HEYETİNİ “ADET YERİNİ BULSUN” DİYE DEĞİL, MAHALLEMİZ İNSANININ HER KONUDA DANIŞABİLECEĞİ VE DESTEK ALABİLECEĞİ, ÇEVRESİ GENİŞ, SOSYAL ETKİ SAHİBİ KİŞİLER VE KANAAT ÖNDERLERİ ARASINDAN SEÇTİK.

AMACIMIZ; İMAJ YARATMAK DEĞİL, HİZMET GÖTÜRMEK VE GÖTÜRECEĞİZ”

Ben de hem bir kadın hem de lafa değil, işe bakan bir vatandaş olarak seni destekleyeceğim Yadigar Aslan, Yolun açık olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner72