Zabıtadan Ramazana özel ekip

Çekmeköy Belediyesi, Ramazan ayı boyunca görev yapacak özel zabıta ekipleri...

Zabıtadan Ramazana özel ekip

Çekmeköy Belediyesi, Ramazan ayı boyunca görev yapacak özel zabıta ekipleri...

28 Haziran 2014 Cumartesi 10:49
Zabıtadan Ramazana özel ekip

Çekmeköy Belediyesi, Ramazan ayı boyunca görev yapacak özel zabıta ekipleri kuruyor.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, kendisine bağlı birimlerden bir tanesi olan Zabıta Müdürlüğü’nün personeli ile bir araya geldi. Çekmeköy Belediyesi’nin meclis salonunda gerçekleşen toplantıda personelle görüş alışverişinde bulunan Başkan Yardımcısı Yüksel, Ramazan boyunca ilçede yapılacak etkinliklerin güvenliğini ve düzenini sağlayacak özel zabıta ekipleri kurulacağını söyledi.  Birim amirleri ile ekipleri şekillendirdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Yüksel, yeni yapılanma ile ilgili de bilgi verdi.

Bugüne kadar işleyen güzel bir düzenin olduğunu belirten Yüksel, bundan sonrası için de kardeşlik hukuku çerçevesi içinde, ast-üst ilişkilerinde saygılı, vatandaşa hizmet edeceğiz dedi.  Başkan Yardımcısı Yüksel konuşmasında; “Üzerinizdeki üniforma çok önemli. Belediyeyi temsil ediyorsunuz. Size tebliğ edilen görevleri vatandaşı üzmeden yapmanın yanı sıra vazifeniz olmasa da ihtiyacı olanlara yardım ediyorsanız, işte o zaman o üniformanın hakkını veriyorsunuz demektir. Kardeşlik hukuku çerçevesinde bir sistem kuracağız. Telsizim 24 saat yanımda olacak. Gece ekiplerimizle araziye çıkacağım” dedi.  

""

 

Son Güncelleme: 28.06.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72