Yüksek yeni projeleri ile dikkat çekecek!

Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, basın mensupları...

Yüksek yeni projeleri ile dikkat çekecek!

Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, basın mensupları...

31 Mayıs 2014 Cumartesi 15:02
Yüksek yeni projeleri ile dikkat çekecek!

Hüseyin Yüksek yeni projeleri ile dikkat çekecek!

 

Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek, basın mensupları ile bir araya gelerek gündemdeki konuları ve hedeflediği projelerini anlattı. Yüksek, yeni bir sivil toplum kuruluşu oluşumu için kolları sıvadığını söyledi.

 

Ak Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek seçim sonrasında basın mensupları ile biraya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Gündemdeki konular, Çekmeköy’de yapılması gereken hizmetler gibi pek çok konunun konuşulduğu toplantıya; Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin ile Ak Parti Yöneticisi ve Siyasal İşler Birim Başkanı Vahdet Erdoğan katıldı.

Yüksek: “Tek derdimiz vatandaşımıza hizmet”

Hoş sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltılı buluşmada Yüksek şunları söyledi:"Siyaset gönül işidir. Eğer bu makamda oturuyorsanız da bunun hakkını vermek zorundasınız. Millet, hizmet için bizlere oy veriyor. Bizler de vatandaşımızın bu beklentilerini karşılamak zorundayız. Ak Parti’de siyaset yapan herkes gibi Çekmeköylülerin haklarını hukuklarını korumak, oy veren vermeyen herkese hizmet etmek için göreve geldik. Benim tek derdim var, o da halkımıza hizmet etmektir”.

""

Hüseyin Yüksek Türkiye genelinde faal olacak bir dernek oluşumu içinde olacaklarını söyleyerek, “Sokak Çocuklarını Koruma ve Yaşatma Derneği kurmak için kollarımızı sıvadık. Siyasetten uzak, sadece sokak çocuklarının ihtiyaçlarını çözecek bu dernek ile ilgili çalışmalarımızın son aşamasındayız. Bu noktada hiçbir beklentimiz yok” dedi.

Hüseyin Yüksek'in konuşmasından sonra Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Sezgin bir teşekkür konuşması yaptı. Kendilerine güvenen ve destekleyenlere teşekkür eden Sezgin mesleği olan elektrik ve AYEDAŞ uygulamalarında yaşanan bazı olumsuzlukları incelediğini ve günü geldiğinde vatandaşın daha iyi hizmet alması için yapılacak çalışmalar noktasında basından destek istedi.

Kahvaltılı tanışma programı hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

 

Son Güncelleme: 31.05.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72