Yozgatlılar, Beykoz Kaymak Donduran'ı salladı

Geçtiğimiz hafta sonu Beykoz Kaymak Donduran'da üyeleriyle birlikte...

Yozgatlılar, Beykoz Kaymak Donduran'ı salladı

Geçtiğimiz hafta sonu Beykoz Kaymak Donduran'da üyeleriyle birlikte...

12 Haziran 2014 Perşembe 15:25
Yozgatlılar, Beykoz Kaymak Donduran'ı salladı

Geçtiğimiz hafta sonu Beykoz Kaymak Donduran’da üyeleriyle birlikte piknikte buluşan Yozgat Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü, gelenek ve göreneklerini Beykoz’a taşıdı.

Yozgat Çekerek İlçesi Kırkdilim Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Beykoz Kaymak Donduran mesire alanında eğlenceli bir gün geçirdi. Piknikte, köy adetleri ve yöresel gelenekler yaşatıldı. Üyeler ise mangal yakarak çocuklarıyla birlikte güzel bir gün geçirme fırsatı yakaladılar. Dernek Başkanı Şevket Çalışkan, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu pikniğin benden sonra kim gelirse devam edeceğini umuyorum. En azından gençlerimiz eski köy adetlerimizi bire bir yaşamış olurlar.  Gençlerimiz gelenek ve göreneklerini unutmasınlar diye çalışıyoruz.  İnşallah canımız sağ oldukça bu gibi etkinliklere hız vereceğiz” şeklinde konuştu. Daha sonra piknikte üyeler karşılıklı takım kurarak halat çekme ve köy düğünü canlandırarak güzel bir gün geçirerek pikniğin tadına vardılar.

""

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 12.06.2014 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72