Yöresel Geceler'in finali Sakaryalılar'dan

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yöresel Geceler'in finalinde yaptığı...

Yöresel Geceler'in finali Sakaryalılar'dan

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yöresel Geceler'in finalinde yaptığı...

27 Mart 2014 Perşembe 18:18
Yöresel Geceler'in finali Sakaryalılar'dan

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yöresel Geceler’in finalinde yaptığı konuşmada; “Biz sadece salonlarda ve siyaset zamanı bu vatandaşı düşünmedik, her zaman gönüllerinde olma gayretini sürdürdük. Biz vatandaşımızın gözündeki, gönlündeki terazinin hassasiyetini biliyoruz ve her zaman ona hizmet etme onur ve gururunu yaşıyoruz” mesajı verdi.

Tuzla Belediyesi ve Hemehri Dernekleri Platformu işbirliğiyle düzenlenen Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler’de finali Sakaryalılar yaptı. 30 Kasım 2013 Cumartesi günü Nevşehirliler Gecesi ile başlayan Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler, 22 Mart 2014 Cumartesi akşamı Sakaryalılar Gecesi ile sona erdi. 24 derneğin kültürünü tanıtan Yöresel Geceler’in finaline Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla ve çevresinde yaşayan Sakaryalılar katıldı. Sakarya’nın zengin mutfak kültürü konuklara tanıtıldı. Sakaryalılar Gecesi, www.tuzlaweb.tv tarafından canlı yayınlandı.

“Vatandaşımızın gözündeki, gönlündeki terazinin hassasiyetini biliyoruz”
Sakaryalılar’a hitap eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Hemşeri Dernekleri Platformu’nun birlik ve beraberliği sağlamak için kurulduğunu söyledi. Gönüllerde yer etmeyi tüm hizmetlerin üzerinde gördüklerini belirten Başkan Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bünyesinden Türkiye’de çok önemli isimleri çıkartmış olan ve bizim için çok kıymetli olan Sakaryalılar’la Tuzla’da olmaktan mutluluk duyuyoruz. Tuzla’da hemşeri derneklerini siyasetle değil, birlik ve beraberliğimiz için bir araya getirmeye çalıştık. Anadolu coğrafyasından gelmiş olan insanlarımızın, bütün farklılıklarımızın, gelenek, görenek, ananelerimizin zenginliğimiz olduğu şuuruyla Tuzla ortak çatısı altında geleceğimizi tayin edebilmek, geleceğimizi ortaya koyabilmek istedik. Tuzla’nın sosyal, ekonomik, kültürel bütün değerlerine katkıda bulunabilmek, geleceğimizde çocuğumuzun, torunlarımızın Tuzla’sını hazırlayabilmek için biz hemşeri dernekleri platformunu kurduk. Tuzla’ya, İstanbul’a sahip çıkmanın, bu kentin değerlerine sahip çıkmanın bilincini oluşturduk. Biz sadece salonlarda ve siyaset zamanı bu vatandaşı düşünmedik, her zaman gönüllerinde olma gayretini sürdürdük. Biz vatandaşımızın gözündeki, gönlündeki terazinin hassasiyetini biliyoruz ve her zaman ona hizmet etme onur ve gururunu yaşıyoruz. Takdir önce Allah’ın, sonra vatandaşımızındır. Kim ne yaparsa yapsın, ne ederse etsin bir sürü iş yaptık ama mühim olan insanların gönlünü kazanmaktır, orada yer edinmektir” dedi. 
Tuzla Sakaryalılar Derneği Başkanı Yaşarbir Bilgin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu Sakaryaspor forması hediye etti.

 

Son Güncelleme: 27.03.2014 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3