Yıldız ve Kılıç buluşması

Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız..

Yıldız ve Kılıç buluşması

Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız..

27 Mayıs 2014 Salı 13:51
Yıldız ve Kılıç buluşması

Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret etti ve ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Kılıç, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Ali Kılıç Maltepe için büyük şans ”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı makamında ziyaret eden Ali Rıza Yıldız, Ali Kılıç’ın Maltepe için büyük bir şans olduğunu ve burada çok başarılı işlere imza atacağına inandığını söyledi. Maltepe’nin, Belediye ve vatandaşların el ele vererek çözmesi gereken problemleri olduğunu saklamayan Ali Rıza Yıldız, zamanla bu sorunların üstesinden gelineceğini umduğunu belirtti.

""

“İstanbul’un en etkili gazetesi FLASHABER”

Flashaber’in bölgedeki önemine vurgu yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ali Rıza Yıldız’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıç; “İstanbul’un en güçlü ve aktif yerel gazetesinin İmtiyaz Sahibi Sayın Ali Rıza Yıldız’ı ağırladığım için çok mutluyum. İnşallah Maltepe için elimizden geleni yapacağız. Bizim dönemimizde siyasi görüşü ne olursa olsun asla ayrım yapılmayacak” dedi.

“Tüm vatandaşları kucaklamazsak görevimize ihanet ederiz”

Kılıç, “Ben CHP’den aday gösterildim ancak Belediye Başkanı seçildikten sonra görevim CHP’ye değil buradaki tüm vatandaşlar, kurum ve kuruluşlara hizmet etmek oldu. Siyasi particilik geçmişte ülkemize çok zarar verdi. Hepimiz kardeşiz, tüm insanları kucaklamazsak görevimize ihanet etmiş oluruz” dedi.

“Politikalarımızda sivil toplum örgütlerinin görüşleri önemli ”

“Türkiye’de yeni nesil belediyecilik bizimle değişmeli” diyen Kılıç, “Biz yalnızca kendi politikalarımızı hiçbir sorgulamaya tabii tutmaksızın hayata geçirecek değiliz, çevredeki sivil toplum örgütlerinin de söz haklarına saygı gösterecek ve gelecek tavsiyelerle eksik gördüğümüz noktalara el atacağız. Türkiye’de yeni nesil Belediyecilik anlayışı bizimle değişmeli ve değişecek, bunu herkese göstereceğiz” dedi. Ali Rıza Yıldız ile fikir teatisinde bulunan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç daha sonra Flashaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız’ı kapıya kadar uğurladı.

Son Güncelleme: 27.05.2014 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3