Yılbaşı öncesi denetimler arttı

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kartallıların huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Yılbaşı öncesi denetimler arttı

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kartallıların huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri için denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

29 Aralık 2017 Cuma 13:19
Yılbaşı öncesi denetimler arttı

Zabıta ekipleri, alkollü eğlence yerleri ve restoranlarda yürüttüğü denetimlerle; hijyen ve sağlık kurallarına uygun hizmet verilip verilmediğini büyük bir titizlikle kontrol ediyor. İş yerlerinin imalathane ve mutfak kısmını denetleyen ekipler; işletme ruhsatlarını, fiyat tarifelerini, çalışanların sağlık karnesi ve hijyen konusunda incelemeler yaparken, genel itibariyle işletmelerin kurallara uyduğu görüldü.

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün; lokantalarda yapılan denetimler sonucunda iş yeri sahiplerinin; fiyat tarifelerine uymaları ve belirlenen fiyatların üzerinde vatandaşlardan ücret alınmaması konusunda uyarıldığını belirtti. İlgün ayrıca denetimlerin, vatandaşların sağlıklı gıdalar tüketmelerini sağlamak amacıyla sürekli olarak yapıldığını da hatırlatarak, kurallara uymayan işyerleri için gerekli yasal işlemlerin yapıldığını ifade etti. 2017 yılının son günlerinde yapılan denetimlerden vatandaşların son derece memnun olduğunu vurgulayan İlgün, yapılan denetimlerin, yıl boyunca da devam edeceğini belirtti. İlgün,

“Vatandaşlarımızın huzur içinde bir yılbaşı geçirmeleri için Başkanımız Altınok Öz’ün talimatları ve hassasiyetleri doğrultusunda Zabıta Müdürlüğü olarak gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Bu vesileyle Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3