Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi Devam Ediyor

Kartal Belediyesi 2009 yılından itibaren ilçede başlattığı “Yıl boyu ücretsiz...

Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi Devam Ediyor

Kartal Belediyesi 2009 yılından itibaren ilçede başlattığı “Yıl boyu ücretsiz...

04 Temmuz 2014 Cuma 16:57
Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi Devam Ediyor

Kartal Belediyesi Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi Devam Ediyor

 

Kartal Belediyesi 2009 yılından itibaren ilçede başlattığı “Yıl boyu ücretsiz sünnet projesi”ni tüm hızıyla sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, bir hekim olarak özellikle üzerinde önemle durduğu ve 2009 yılında uygulamaya soktuğu “Yıl boyu ücretsiz sünnet projesi” vatandaşlar tarafından da takdir görüyor.

 

Kartal’da yaşayan sünnet olmak isteyen çocuklara, ücretsiz sağlık kuruluşlarından sünnet olanağı sağlayan Kartal Belediyesi, bu kapsamda gerçekleştirdiği hizmetlerini büyük bir titizlik içinde sürdürüyor. Çocuklar başvurdukları sağlık kuruluşlarında sağlıklı ve hijyenik ortamda doktorlar tarafından sünnet ediliyor. Kartal Belediyesi, “Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi” kapsamında Özel Vera Hastanesi’nde sünnet edilen çocukların özel odalarda bakımları ve tedavileri yapıldı.

 

Sünnet olan çocukları Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr.Turgut Mermertaş, Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Uz. Dr. Ayşe Giray ve Kartal Belediyesi Meclis üyeleri ziyaret etti. Çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dilerlerini ileten Başkan Yardımcısı Turgut Mermertaş, çocuklara stranç takımı hediye etti.

 

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2009 yılından beri gerçekleştirilen sünnet projesi kapsamında bugüne kadar 7 bin 975 çocuğun sağlıklı ve hijyenik ortamda doktorlar tarafından sünnet edilmesini sağladı.

 

 

Son Güncelleme: 04.07.2014 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3