Yaşlı Bakım Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Üniversitesi işbirliğiyle açılan “Yaşlı ve Yaşlı Hasta Bakım Sertifika Programı”nı başarıyla tamamlayan 76 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

Yaşlı Bakım Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Üniversitesi işbirliğiyle açılan “Yaşlı ve Yaşlı Hasta Bakım Sertifika Programı”nı başarıyla tamamlayan 76 kursiyere sertifikaları törenle verildi.

07 Ocak 2019 Pazartesi 18:00
Yaşlı Bakım Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

Yaşlı bakımı alanında kalifiye iş gücü yetiştirmek amacıyla açılan “Yaşlı ve Yaşlı Hasta Bakım Sertifika Programı”na katılan kursiyerlere bir hafta boyunca teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Başarılı olan kursiyerlere törenle sertifikaları dağıtıldı.

Beykoz Üniversitesi’nde düzenlenen sertifika dağıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Proje Sorumlusu Prof. Dr. Gülten Kaptan Ateşoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, başkan yardımcıları, başkan danışmanları ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya: “Yaşlılarımıza Gözümüz Gibi Bakıyoruz.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatma Betül Sayan Kaya: “2002 yılından beri insan odaklı politikaları hayata koymak için gayret içinde olduk. Devlet olarak ev konforundaki huzur evlerimizde yaşlılarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Evde bakım desteği veriyoruz. Bugün yaşlı nüfusumuz %8, 2023’te %10.2, 2040’larda da %20’lere varacak. Üniversitemiz ve belediyelerimiz bir araya gelerek bu kıymetli çalışmaya ev sahipliği yaptılar. Sertifika programına verdiği destek için Beykoz Belediyesine için teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Yücel Çelikbilek: “Bir Toplum Yaşlısına Değer Verirse Geleceği Olur.”

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “ Bir toplum yaşlısına değer verirse geleceği olur. Farklı görevlerde, işlerde olabilirsiniz ama yaşlıların duasını almazsanız hiçbir önemi olmaz. Belediye olarak bölgemizde 100’e yakın yaşlımıza 3 öğün yemek, evde temizlik ve bakım hizmetleri veriyoruz. Dolayısıyla burada verilen bu eğitimde sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerleri ve emeği geçen hocalarımızı da tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman: “Üniversitemizin Topluma Hizmet Misyonunu Önemsiyoruz”

Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman: “Üniversitelerimizin kaliteli eğitim-öğretim hizmeti vermek, araştırmalarıyla ülkemize ve insanlığa katma değer sağlamasının yanı sıra topluma fayda sağlayacak faaliyetlerini en temel sorumlulukları olarak görüyorum. Beykoz Üniversitesi’nin topluma hizmet misyonunu önemsiyoruz. Bu sertifika programı üniversitemizin en anlamlı projelerinden biridir.” diyerek projeye destek olan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e, akademik kadroya ve kursiyerlere teşekkür etti.

Dünya nüfusunun yaşlanmasıyla profesyonel bakım elemanlarına ihtiyacın arttığını ifade eden Beykoz Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü ve Proje Sorumlusu Prof. Dr. Gülten Kaptan Ateşoğlu, sertifika programı kapsamında kursiyerlere acil müdahaleden hijyene kadar kapsamlı bir eğitim verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Bakan Kaya ve protokol üyeleri katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3