Yas Nedeniyle Buruk Anma

Maltepe Belediyesi, Soma'da meydana gelen ve 284 vatandaşımızın yaşamını...

Yas Nedeniyle Buruk Anma

Maltepe Belediyesi, Soma'da meydana gelen ve 284 vatandaşımızın yaşamını...

16 Mayıs 2014 Cuma 15:20
Yas Nedeniyle Buruk Anma

Maltepe Belediyesi, Soma'da meydana gelen ve 284 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği kaza nedeniyle, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama mesajlarının yer aldığı billboardları siyah zemin üzerinde yayınladı.

 

Mesajların bulunduğu billboardlarda Atatürk'ün üzüntülü halini yansıtan fotoğrafının kullanılması dikkat çekti.

 

Bilboardlarda, bayram kutlamasının yanında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Soma'da yaşamını yitirenlere başsağlığı mesajı da yayınlandı.

 

İstanbul Maltepe- Soma'da meydana gelen ve 284 vatandaşımızın yaşamını yitirmesine neden olan kaza ülkemizi yasa boğarken, sonuçları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamalarına da yansıdı.

Tüm etkinliklerini iptal eden Maltepe Belediyesi, Soma'da meydana gelen ve 284 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği kaza nedeniyle, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlama mesajlarının yer aldığı billboardları siyah zemin üzerinde yayınladı.

 

Mesajların bulunduğu siyah zeminli billboardlarda Atatürk'ün üzüntülü halini yansıtan fotoğrafının kullanılması dikkat çekti.

 

Bilboardlarda, bayram kutlamasının yanında Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın Soma'da yaşamını yitirenler içine başsağlığı mesajı yayınlandı. Kılıç, başsağlığı mesajında “ Soma'da yaşamını yitiren emekçi kardeşlerimin anısı önünde saygıyla eğiliyorum” diye yazı.

Son Güncelleme: 16.05.2014 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72