Van Gürpınar Derneği'nden geniş katılımlı kahvaltı

Ümraniye Van Gürpınar Çevre Köyleri Derneği'nde düzenlenen İl Dernekler...

Van Gürpınar Derneği'nden geniş katılımlı kahvaltı

Ümraniye Van Gürpınar Çevre Köyleri Derneği'nde düzenlenen İl Dernekler...

04 Mart 2014 Salı 15:59
Van Gürpınar Derneği'nden geniş katılımlı kahvaltı

Van Gürpınar Derneği’nden geniş katılımlı kahvaltı

Ümraniye Van Gürpınar Çevre Köyleri Derneği’nde düzenlenen İl Dernekler Platformu istişare toplantısında, belediye başkan adaylarının fikir ve görüşleri alındı.

Ümraniye İl Dernekler Platformu’nun her ay düzenlediği istişare toplantısı bu ay da Van Gürpınar ve Çevre Köyleri Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Elmalıkent Mahallesi’ndeki dernek binasında gerçekleşen istişare toplantısına İl Dernekler Platformu’na bağlı dernek başkanlarının yanı sıra; Van eski belediye başkanı Aydın Talay, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin ve Ümraniye’deki belediye başkan adayları katıldı. Ayrıca bazı partilerin meclis üyesi adayı da kahvaltıda hazır bulundu.

""

Programın açılış konuşmasını yapan ev sahibi Van Gürpınar Dernek Başkanı Şahin Akınay, “Güzel bir hafta sonu sabahında, hoş geldiniz” diyerek sözlerine başladı. Akınay, “İl Dernekler Platformu, sorumluluğun gereği olarak  Ümraniye’de birlik ve beraberliğin pekişmesi adına her zaman bir araya geliyor. Karşılıklı fikir alışverişi ilçemiz adına yapılacak güzel hizmetler açısından son derece önemli” dedi. Daha sonra bazı dernek başkanları da söz alarak fikir ve önerilerini dile getirdi. Programın son bölümünde ise kahvaltıya katılan belediye başkan adayları projelerinden bahsetti.

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 15:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72