Vali Mutlu'dan Çelikbilek'e Nezaket Ziyareti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde başarı...

Vali Mutlu'dan Çelikbilek'e Nezaket Ziyareti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde başarı...

21 Mayıs 2014 Çarşamba 17:29
Vali Mutlu'dan Çelikbilek'e Nezaket Ziyareti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde başarı gösteren Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e nezaket ziyareti gerçekleştirerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Beykoz’un İstanbul’da yaşanılabilir ilçelerin başında geldiğini vurgulayan Vali Mutlu, Başkan Çelikbilek’i de kutlayarak, başarılı çalışmaların devamını diledi.

Nezaket ziyaretinden dolayı Vali Mutlu’ya teşekkür eden ve Beykoz’un sembollerinden Çeşm-i Bülbül hediye eden Başkan Çelikbilek de, Beykoz’un yakın zamana kadar sanayi ve fabrika kenti olduğunu belirterek, “2023 hedeflerimiz doğrultusunda, ilçemizin  ‘Eğitim, Kültür ve Turizm Kenti’ olarak gelişmesi için projeler gerçekleştiriyoruz. Bir yandan üniversiteler diğer yandan kültür ve turizme yönelik projelerle Beykoz, sayın Valimizin de ifade ettiği gibi yaşanılabilir ilçelerin başında olmaya devam edecektir. İlçemizin en önemli sorunlarından biri olan ‘Kavacık Kavşağı ve trafik’ sorununun hızlı çözümü için Sayın Valimiz Karayolları Bölge Müdürlüğüyle görüşme yaptı. Yine ilçemizin önemli turizm bölgelerinden olan Anadolukavağı meydanının rehabilite edilmesi ve Yoros Kalesinin de turizme kazandırılması yönünde görüşmelerimiz oldu. Sayın Valimize ilçemize göstermiş olduğu yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek tüm Beykozlulara Vali Mutlu’nun selamlarını iletti.

 

 

Son Güncelleme: 21.05.2014 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72