Vali Mutlu'dan Başkan Keskin'e Ziyaret

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e hayırlı...

Vali Mutlu'dan Başkan Keskin'e Ziyaret

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e hayırlı...

14 Haziran 2014 Cumartesi 15:26
Vali Mutlu'dan Başkan Keskin'e Ziyaret


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Sultanbeyli’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Mutlu, ilçedeki ilk ziyaretini Sultanbeyli Kaymakamı İbrahim Özefe’ye yaptı. Daha sonra Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i makamında ziyaret eden Vali Mutlu, Başkan Keskin’e yeni döneminde başarılar diledi. Başkan Keskin’in geçtiğimiz dönem güzel işlere imza attığını kaydeden Vali Mutlu, "Sizi kutluyorum. Sultanbeyli'de başarılı hizmetleriniz oldu. Güven tazelediniz. Halkın yüksek teveccühünü kazandınız. İlçemize ve size hayırlı hizmetler diliyorum. Geçtiğimiz 5 yılda iyi bir dönem geçirdik" dedi.
Başkan Keskin'de Vali Mutlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçemize hoş geldiniz. Geçtiğimiz dönemde sizlerin de desteğiyle ilçemizde güzel hizmetlere imza attık. İnşallah bu dönemde hizmetlerimiz daha da artacak" dedi.
İkili daha sonra ilçe ve İstanbul üzerine sohbet etti.

""

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72