Vali Mutlu Poyraz'ı ziyaret etti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ı...

Vali Mutlu Poyraz'ı ziyaret etti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ı...

21 Mayıs 2014 Çarşamba 17:20
Vali Mutlu Poyraz'ı ziyaret etti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı ziyaret ederek, ikinci dönem belediye başkanlığı için tebrik etti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde ikinci kez başkan seçilen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ı belediye binasında ziyaret etti. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve başkan yardımcılarının da katıldığı ziyarete, hayırlı olsun dileklerini ileterek Başlayan Vali Mutlu, Çekmeköy’ün gelişimiyle ilgili tespitlerini paylaştı. Başkan Yardımcıları ile tanışan Vali Mutlu; “Bu şehrin yönetimi önemli bir emanet. Hem imtihan hem de çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük mirastır. Bunun bilincinde olan belediyelerimiz yıllardır güzel hizmetler üretiyorlar. Bu hizmetler şehrin mutluluğuna yansıyor.  Çekmeköy güzel gelişti.  Anadolu yakasında bulunan ilçeler arasında estetiği ile dikkat çekiyor. Birinci dönemin tecrübeleri ile daha iyi bir dönem geçireceğinizi düşünüyorum. Çıktığınız bu yolda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

""

Turist sayısı her geçen yıl artıyor

Konuşmasına bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek başlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Peygamber Efendimiz’in Hadisine mazhar olmuş bir şehirde hizmet etmenin büyük lütuf olduğunu söyledi. Turist artışının her geçen yıl daha da yükseldiğini belirten Vali Mutlu; “Geçtiğimiz yıl İstanbul’a gelen turist sayısı 10 milyonu geçti. Bu yıl bu sayının 12 milyonu aşması bekleniyor. Önümüzdeki dönemlerde Türkiye’ye gelen turist sayısının 50 milyon, İstanbul’a gelen turist sayısının 30 milyon olması öngörülüyor. Ekonomiye önemli katkı sağlayan bu sektör için oteller, hava alanları vs gibi yatırımların ihtiyacı karşılaması önem kazanıyor.” dedi.

Büyüyen ülkeye hizmet en büyük miras

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, son olarak şunları söyledi: “Büyüyen ülkeye hizmet etmek, çocuklarımıza, torunlarımıza bırakabileceğimiz en büyük mirastır. Şahsi mirasımızda bir ev bir araba bırakabiliriz. Ekonomisi büyüyen bir ülkede çocuklarımız, kendilerine daha iyisini alabilecekleri maddi imkanlar elde ederler.”

 

 

Son Güncelleme: 21.05.2014 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72