Üsküdar'da Berberler Kendi Kararını Verdi

İstanbul Berberler Odası, Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli...

Üsküdar'da Berberler Kendi Kararını Verdi

İstanbul Berberler Odası, Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli...

04 Haziran 2014 Çarşamba 15:21
Üsküdar'da Berberler Kendi Kararını Verdi

İstanbul Berberler Odası, Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli programda Hafta Tatili Uygulaması'nı Üsküdar'da bulunan erkek kuaförlerinin kararına sundu. Programa Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz ve Belediye başkan yardımcıları ile müdürlerle birlikte 300 civarında erkek kuaförü katıldı.

""

Başkanımız Hilmi Türkmen oylama yapılmadan önce yaptığı konuşmada, "Daha kırkı yeni çıkmış bir belediye başkanı olarak inşallah bu dönem Üsküdar'da belli bir kesimi, belli bir meslek gurubunu, belli bir mahalleyi, belli bir yöreyi ilgilendiren önemli tasarruflarımızda bizzat vatandaşımızla halkımızla esnafımızla karşılıklı istişare edip birlikte karar verme anlayışımızın ilk günü ilk uygulaması bu akşam olacaktır. Katılımcı belediyecilik, istişareli karşılıklı fikir alışverişine dayanan bir belediyecilikle ve inşallah biz Üsküdarımızı birlikte yöneteceğiz" dedi.

 

Başkanımızın konuşmasının ardından yapılan oylamada, Hafta Tatili Uygulaması 117 oya karşı 29 oy ile kabul edilmedi. Bu sonuçlara göre Üsküdar'da bulunan erkek kuaförleri (berberler) pazar günleri çalışmayacak ve tatil yapacak.

 

Son Güncelleme: 04.06.2014 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72