Üniversiteliler iftarda buluştu

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri, Beykoz Belediyesi'nin sokak iftarları programında buluştu.

Üniversiteliler iftarda buluştu

İstanbul Medipol Üniversitesi öğrencileri, Beykoz Belediyesi'nin sokak iftarları programında buluştu.

24 Mayıs 2018 Perşembe 22:09
Üniversiteliler iftarda buluştu

Medipol Üniversitesi Kavacık Kuzey Kampüsü'nde düzenlenen iftar yemeğine, üniversite Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, akademisyenler ve yaklaşık 2 bin öğrenci katıldı.

Beykoz Belediyesi'nin her yıl düzenlediği sokak iftarları programı kapsamında, bu yıl ilk kez bir üniversitede iftar yemeği verildi.

Programda konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, vatandaşların yanı sıra başka şehirlerden ilçeye gelen öğrencileri aynı sofrada buluşturmayı amaçladıklarını belirterek, "Bizim dünyevi olarak savunduğumuz anlayış, ilimden, fenden ve okumaktan geçiyor. Herkesin bildiği üzere 2009 yılından bu yana ilçemizde her yıl 150 bin vatandaşımızla sokak iftarında bir araya geliyoruz. Bu sofrayı bu yıl üniversite öğrencilerimizle de paylaşmak istedik. Çok keyifli oldu, gençlerimizin gösterdiği yoğun ilgi, oldukça memnun ediciydi." diye konuştu.

Çelikbilek, iş birliğinden dolayı İstanbul Medipol Üniversitesi yönetimine ve öğrenci konseyine de teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3