Ümraniyeli, Topbaş ve Can'ı bağrına bastı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mimar Kadir Topbaş,...

Ümraniyeli, Topbaş ve Can'ı bağrına bastı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mimar Kadir Topbaş,...

27 Mart 2014 Perşembe 18:25
Ümraniyeli, Topbaş ve Can'ı bağrına bastı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Can Ümraniye Meydanı’nda halka seslendi. Meydanda ise coşkulu bir kalabalık vardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Kadir Topbaş, Ümraniye’de Ak Parti’den yeniden aday olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ile birlikte seçim otobüsünün üzerinden halka seslendi. Yoğun bir kalabalığa seslenen Topbaş; “2015’te Ümraniye’de yaşayan vatandaşlarımız 9 istasyondan metroya binme imkânına sahip olacak” dedi.

""

Öztürk Oran: “Bu hizmetler devam edecek”

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran; “Bugün burada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş bizlerle beraber. Kadir Başkanımız 10 yılda İstanbul’umuza ve Ümraniye’mize sayısızca hizmetler kazandırdı. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. 30 Mart akşamı İstanbul’da Kadir Başkanımız Ümraniye’de ise Hasan Can Başkanımız zafere ulaşacaktır. Dün de, bugün de, yarın da hizmet kervanı yürümeye devam edecek. Ben şimdiden her iki Başkanıma hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Hasan Can: “10 yılda Ümraniye’de destan yazdık”

Daha sonra konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; “Sevgili Ümraniyeliler, bugün İstanbul’un beyefendi başkanı, Dünya ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul’un Kadir abisi bizlerle beraber. Rabbim bu güzel milletin yolunu açık etsin. Bin yıldan beri beraber destan yazmış bu millet son 10 yılda destan yazan bir kadroyu bu millete nasip etti. Biz, başında Recep Tayyip Erdoğan olan bir sevda kadrosuyuz. Bu sevdamızla insanlığı, ülkemizi, şehirlerimizi ve ilçelerimizi ayağa kaldırdık. Sevgili kardeşlerim, Ümraniye’miz 10 yıl, 20 yıl evvel neydi, nasıldı ve nasıl bir Ümraniye idi. Şimdi ise 2015 yılından itibaren Ümraniye’mizden bineceğimiz metro hattıyla her yere ulaşabileceğimiz Dünya ile entegre olmuş, modern çağdaş bir Ümraniye’yi konuşuyoruz. Az zamanda çok işler yaptık. Yerin altını demir ağlarla ördük. Bizim Ümraniye’de Sayın Kadir Topbaş Başkanımızın ise İstanbul’da yapacağı daha çok işler ve hizmetler var” dedi. Bir kez daha halkımızın teveccühü ile önümüzdeki 5 yılda da halkımıza yeniden hizmet etmenin de mutluluğunu yaşayacağız. Ümraniye’mize kat ve kat hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Şimdiden 30 Mart herkese hayırlı uğurlu olsun” diyerek sözlerini bitirdi.

Topbaş: “Hizmet bizim işimiz”

İBB Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mimar Kadir Topbaş, 2015 yılında Ümraniye’ye metro geleceğini belirterek, şunları söyledi; “2015’te Ümraniye’de yaşayan vatandaşlarımız 9 istasyondan metroya binme imkanına sahip olacak. Hizmet bizim işimiz” diyen Topbaş; “10 yılda İstanbul’un nereye geldiğini görüyorsunuz. Birileri kabul etmese de dünya bizi izliyor. Başkan Topbaş, Dünya İstanbul’u takdir ediyor, takip ediyor. İstanbul’a 10 yılda 60 milyar yatırım yaptık. Paris’te hava kirliliği nedeniyle araçların iki günde bir trafiğe çıkması kararı alınırken, İstanbul’da ne hava kirliliği ne çözülemeyecek trafik var. UCLG Başkanı olarak dünyadaki belediyeleri yakından takip ediyorum. Kimin ne kadar yol aldığını biliyorum. İstanbul gerçekten çok iyi bir noktada, her yere metro, her yerde metro projemiz kapsamında Ümraniye’ye de metro getiriyoruz” şeklinde konuştu.

""

Konuşmasının ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ile halkı selamlayan İBB Başkanı Kadir Topbaş, vatandaşlara karanfil dağıttı. Ümraniye Meydanında bulunan kalabalık daha sonra aynı yerde, Ümraniye Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği etkinlikle sahne alan sanatçı Yusuf Güney’in verdiği konserle doyasıya eğlendi.

Son Güncelleme: 27.03.2014 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3