Ümraniye’de Yapılan Yeni Yüzme Havuzlarında Geri Sayım

Ümraniye Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın işbirliğiyle Ümraniye’ye kazandırılması hedeflenen yeni yüzme havuzlarındaki çalışmalar son aşamaya geldi.

Ümraniye’de Yapılan Yeni Yüzme Havuzlarında Geri Sayım

Ümraniye Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın işbirliğiyle Ümraniye’ye kazandırılması hedeflenen yeni yüzme havuzlarındaki çalışmalar son aşamaya geldi.

03 Ekim 2020 Cumartesi 10:00
Ümraniye’de Yapılan Yeni Yüzme Havuzlarında Geri Sayım

Ümraniye’de yapılması planlanan 3 adet yarı olimpik yüzme havuzlarından biri olan Toapağcı Mahallesi’ndeki yüzme havuzu geçtiğimiz haftalarda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katılımı ile gerçekleşen bir programla açılmış ve vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Bu proje kapsamında devam eden iki adet yarı olimpik yüzme havuzunun çalışması ise son aşamalara geldi. Parseller Mahallesi’nde devam eden yarı olimpik yüzme havuzundaki çalışmaların büyük bir bölümü tamamlanırken, yüzme havuzunun çevresinde düzenleme çalışmaları başladı. Öte yandan Atakent Mahallesi’nde süren yarı olimpik yüzme havuzunda da çalışmalar aralıksız sürüyor. Her iki yarı olimpik yüzme havuzunun da bir ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Yarı olimpik yüzme havuzundaki çalışmalarla ilgili bilgi veren Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli Mimar Hüsnüşan Baylan, “Parseller ve Atakent’teki havuzlarımızın yapımları devam ediyor ve son aşamalara gelmiş bulunmaktayız. Bir ay içerisinde inşallah onları da kullanıma açacağız. Yüzme havuzlarımız bin 783 metrekare olup, bodrum ve zemin kattan oluşuyor. Bodrum kat 919 metrekare, zemin kat 864 metrekaredir. Bodrum katta soyunma alanları, personel dinlenme alanları, bay bayan mescitleri ve teknik hacimlerden oluşuyor. Zemin katta giriş bölümlerimiz, aynı zamanda revir, antrenör dinlenme odaları, yönetici ofisleri, VİP duşlarımız ve soyunma birimlerimiz var. Aynı zamanda havuzlarımız 12x25 metre boyunca yarı olimpik yüzme havuzu özelliği taşıyor” dedi.

Yüzme havuzlarındaki çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Hüsnüşan Baylan, “Ekiplerimiz çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Pandemi sürecinden dolayı biraz gecikmemiz oldu ama biz o dönemde de maksimum kapasitede de çalışmaya devam ettik. Şuanda da çalışmalarımızı çok yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah bir ay içerisinde yüzme havuzlarımızı tamamlayarak hizmete açacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72