Ümraniye’de Ucuz Ekmek Kuyruğu

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde vatandaşın ucuz ekmeğin satıldığı Halk Ekmek büfesi önünde uzun kuyruklar oluşturduğu görülüyor.

Ümraniye’de Ucuz Ekmek Kuyruğu

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde vatandaşın ucuz ekmeğin satıldığı Halk Ekmek büfesi önünde uzun kuyruklar oluşturduğu görülüyor.

10 Ocak 2022 Pazartesi 20:40
Ümraniye’de Ucuz Ekmek Kuyruğu

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Parseller Mahallesi’nde vatandaşın ucuz ekmek için sıraya girdiği görüntüler vatandaş kamerasına yansıdı. 5 gün arayla çekilen 2 görüntüde, günden güne oluşan insan seli gözler önüne serildi. Görüntülerden ilkinin 5 Ocak’ta, diğerinin ise bugün çekildiği ve en yoğun günün bugün olduğu belirtildi. Görüntüleri çeken mahalle sakini, bu görüntülere aylardır tanık olduğunu belirtti.

“KUYRUKTA TARTIŞMALAR DA OLUYOR”

Ekmek kuyruğunda zaman zaman tartışmaların da yaşandığını belirten mahalle sakini, “Kavga düzeyinde değil ama tartışmalar oluyor. Sıra kavgası oluyor. Siyasi içerikli tartışmalar da olduğunu görüyorum. İçeriğini bilmiyorum ama ‘Nedir bu kuyruklar’ gibi tartışmalar oluyor” dedi.

“10 YILDIR BURADA OTURUYORUM BÖYLE KUYRUK GÖRMEDİM”

10 yılı aşkın süredir burada oturduğunu ve Halk Ekmek büfesini uzun yıllar gördüğünü anlatan mahalle sakini, “Böyle bir kuyruk hiç olmamıştı” ifadelerini kullandı. Özellikle son birkaç ayda bu kuyrukların arttığına vurgu yapan mahalle sakini, döviz kurundaki oynaklığın çok belirginleştiği, zamların da çok arttığı sürece paralel bir şekilde kuyrukların arttığını gözlemlediğini aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3