Ümraniye'de sünnet şöleni düzenlendi

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği 1.600 çocuk için Ümraniye Meydanı'nda...

Ümraniye'de sünnet şöleni düzenlendi

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği 1.600 çocuk için Ümraniye Meydanı'nda...

23 Haziran 2014 Pazartesi 15:28
Ümraniye'de sünnet şöleni düzenlendi

Ümraniye’de 1600 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi

 

Ümraniye Belediyesi, sünnet ettirdiği 1.600 çocuk için Ümraniye Meydanı’nda bir ‘Sünnet Şöleni’ düzenledi. Şölende doyasıya eğlenen çocuklar, gösterileri ilgiyle izlerken, Ümraniye Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerle mutlu oldular.

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sünnet ettirdiği 1.600 çocuk için Ümraniye Meydanı’nda büyük bir ‘Sünnet Şöleni’ gerçekleştirdi. Birbirinden güzel etkinliklerle dolu şölene büyük ilgi gösteren Ümraniyeli Çocuklar, Ümraniye Meydanı’nı doldurdu. Şölene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye İlçe Müftüsü Ercan Aksu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Ümraniye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Muhammet Kılıç, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, sünnet ettirilen çocuklar, aileleri ve vatandaşlar katıldı. Sünnet Şöleni “Dünyanın ve Türkiye’nin ilk Minikler 1453 Mehter Takımı”nın sahne almasıyla başladı. Seslendirdikleri birbirinden güzel Mehter Marşları ile büyük beğeni toplayan Mehter takımı, yalnızca çocuklardan değil, ailelerinden de yoğun ilgi gördü.

Çocukların mutlu saatleri

Programda çizgi film kahramanlarından maskot ekibine, Akrobasi Gösterisinden Jonklöre,  İllüzyon Gösterisinden İnteraktif Şova ve Mini Tiyatro Grubu’na kadar birbirinden güzel etkinlikler yer aldı. Çocukların zaman zaman eşlik ettiği gösteriler, birbirinden ilginç maharetlerin sergilendiği oyunlar, tekerlemeler, şarkılar ile devam etti.

""

Başkan Hasan Can: “Ümraniye’yi göreve geldiğimiz günden beri güzelliklerle buluşturuyoruz”

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, şunları söyledi: “Bugün mutlu bir tablonun 11.sini yaşıyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak bu sene 1.600 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Her yıl sünnet ettirdiğimiz çocuklar için şölen düzenliyoruz. Onları tepeden tırnağa giydiriyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimizi Ümraniye’mize kazandırdığımız bu güzel Meydan’da gerçekleştiriyoruz. Biz Ümraniye’yi göreve geldiğimiz günden beri güzelliklerle buluşturuyoruz. Bu yıl 1.600 çocuğumuzun erkekliğe ilk adımlarını atması vesilesiyle bu güzel etkinliği tertip ettik. Hem erkekliğe ilk adım attıkları bugünlerde sevinçlerini paylaşıyor, hem de ailelerine katkıda bulunmuş oluyoruz.  Bugün çocuklarımızın sünnet düğünü olduğu gibi erkekliğe ilk adım atma günüdür.  Yavrularımız aileleri ve yakınlarıyla beraber bugünü coşkuyla kutluyorlar” dedi.

Meydan’da dört ayrı noktaya kurulan stantlardan hediyelerini alan çocukların sevinçleri yüzlerinden okunurken, Sünnet Şöleni’nden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler de Başkan Hasan Can’a teşekkür etti. Ayrıca Meydan’da iki ayrı noktaya kurulan “Pop Korn” stantlarıyla çocuklara mısır, pamuk şekeri ve Osmanlı şerbeti ikram edildi.

Son Güncelleme: 23.06.2014 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3