Ümraniye'de suç oranları azaldı

2014 yılı Emniyet Genel Merkezi verileri incelendiğinde Ümraniye'de suç...

Ümraniye'de suç oranları azaldı

2014 yılı Emniyet Genel Merkezi verileri incelendiğinde Ümraniye'de suç...

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:11
Ümraniye'de suç oranları azaldı

2014 yılı Emniyet Genel Merkezi verileri incelendiğinde Ümraniye’de suç oranlarındaki ciddi düşüş, gözleri yeni İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ve ekibine çevirdi.

Flashaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Gürhan Demirtaş ve Haber Merkezi’nden Özgür Özkaya’nın ziyaret ettiği çiçeği burnundaki Emniyet Müdürü Göllüce, renkli kişiliği, otoriter tavrı, çalışma prensibi ve iş ahlakıyla dikkat çekti…

2013 yılı, özellikle de oto kaçakçılığı, gasp ve hane soygunlarının Ümraniye’de giderek arttığı bir sene olarak Emniyet kayıtlarına geçmişti. Ümraniye Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce’nin görev başı yapmasının üzerinden henüz dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen suç oranlarındaki azalış, suç ve suçlu ile daha etkin bir mücadele stratejisi izlendiğini ortaya koydu. Nüfus yoğunluğu baz alındığında Ümraniye’nin İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biri haline gelmesi, suç ve suçlu ile mücadeleyi güçleştiriyordu. Ancak yeni dönemde bu sorunun şimdilik geride kaldığı görülüyor.

""

Ekibi ile iyi bir uyum yakaladığı ve dakika dakika Ümraniye’deki asayiş olaylarını takip ettiği gözlenen Müdür Hüseyin Göllüce, başarısını adil bir yönetim anlayışına bağlıyor.  Özellikle polis ve vatandaş arasındaki mesafenin kapanması, Ümraniye’de yaşanan asayiş olaylarının ivme kaybetmesi, ibrenin huzur ve güvenliği göstermesi, vatandaşın en büyük temennileri arasında yer alıyordu. Yeni Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce ile birlikte Ümraniye’de bu problemlerin aşılacağı tahmin ediliyor.

 

 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3