Ümraniye'de Muhtarlıklara Personel Desteği

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, muhtarlıklarda bilgi işlem ve sekreterlik..

Ümraniye'de Muhtarlıklara Personel Desteği

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, muhtarlıklarda bilgi işlem ve sekreterlik..

16 Temmuz 2013 Salı 11:56
Ümraniye'de Muhtarlıklara Personel Desteği

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, muhtarlıklarda bilgi işlem ve sekreterlik hizmetlerini gerçekleştirmek üzere istihdam edilen personelle Ümraniye Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen tanışma toplantısında bir araya geldi.

Birçok alanda kamu kurum ve kuruluşlarına destek olan Ümraniye Belediyesi, muhtarlılıklarda hizmet kalitesini artırmak için bilgi işlem ve sekreterlik hizmetlerini gerçekleştirmek üzere, tüm mahalle muhtarlıklarına personel desteği sağladı. Ümraniye Belediyesi, 04.03.2013 tarihli meclis kararına istinaden 5393 sayılı Belediyeler kanunun 9, 67 ve 75’inci maddeleri gereğince ilçe muhtarlıklarının bilgi işlem ve sekreter hizmetlerinde kullanılmak üzere personel hizmet alım işi ile tüm mahalle muhtarlarına personel alımı sağlayarak muhtarlıkların hizmet kalitesini arttırmayı hedefliyor.

Ümraniye Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen tanışma toplantısında muhtarlılıklarda bilgi işlem ve sekreterlik hizmetlerini gerçekleştirecek olan personelle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, muhtarlıklarda çalışacak personelle bir süre sohbet etti ve görev tanımları hakkında bilgi verdi. Başkan Hasan Can muhtarlıklarda çalışacak olan personele görevinde başarılar diledi. Bu hizmetin tüm Ümraniye’ye hayırlı olmasını da temenni etti.

 

""

Son Güncelleme: 16.07.2013 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72