Ümraniye'de kurban hazırlıkları tamam

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi...

Ümraniye'de kurban hazırlıkları tamam

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi...

23 Eylül 2014 Salı 13:36
Ümraniye'de kurban hazırlıkları tamam

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla çeşitli tedbirler alan Ümraniye Belediyesi, belirlenen kurban satış ve kesim alanlarında gerekli önlemleri aldı.

Ümraniye Belediyesi, bu yıl da yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla tüm tedbirleri aldı. Ümraniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 4-7 Ekim tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramında, Ümraniyelilerin hijyenik bir ortamda Kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için gerekli önlemleri aldı.

Trafik ve kesim yerleri için ek tedbirler alındı

Kurban satış yerlerinde vatandaşların ve satış yapan kişilerin sosyal ihtiyaçlarını dikkate alan Ümraniye Belediyesi, kurban satış ve kesim yerlerinde, güvenliğin üst düzeyde sağlanması amacıyla Zabıta ekiplerini görevlendirdi. Ümraniye Zabıta ekipleri, özellikle arife ve Bayram günlerinde çeşitli cadde ve sokaklarda trafik akışını sağlamak için de hazırlıklarını tamamladı.

Belirlenen kurban satış ve kesim noktalarında yer alan Sosyal Tesisler ise içerlerinde yer alan Mescit, Yemek Salonu, Kafeterya, Banyolar ve Tuvaletler ile vatandaşlara hizmet verecek. Ayrıca Ümraniye Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ile koordineli olarak gerçekleştirdiği, veterinerler tarafından satışa sunulan kurbanlıkların kontrolü, sağlıklı hayvan satışının gerçekleşmesini sağlayacak. Özellikle bu yıl Kurbanlıklarda görülen, “Çiçek” adı verilen hastalığın yayılmasını engelleyerek satış yapan kişiler üzerinde yasal işlem başlatılacak.

 

2014 YILI KURBAN SATIŞ VE KESİM YERLERİNE AİT  TESPİT BİLGİ FORMU

S.NO

 İLÇESİ

   KURBAN YERİNİN DURUMU

  AÇIK ADRES

1

Ümraniye

    Satış -- Kesim

Hekimbaşı Mahallesi Küçüksu Caddesi Hekimbaşı Spor Tesisleri Yanı

2

Ümraniye

  Satış

Necip Fazıl Mahallesi Gaffar Okan Caddesi No:2

3

Ümraniye

 Satış ­­­­­­--Kesim

Madenler Mahallesi İdealistkent Caddesi Ulueren Sokak Kesişimi

 

 

Son Güncelleme: 23.09.2014 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3