Ümraniye'de Kirliliğe Geçit Yok

Ümraniye Belediyesi, ilçe temizliği için başlattığı temizlik seferberliğini...

Ümraniye'de Kirliliğe Geçit Yok

Ümraniye Belediyesi, ilçe temizliği için başlattığı temizlik seferberliğini...

11 Kasım 2013 Pazartesi 14:13
Ümraniye'de Kirliliğe Geçit Yok

Ümraniye Belediyesi, ilçe temizliği için başlattığı temizlik seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Ekipler zamansız çıkarılan ve dar sokaklardaki çöplere, 2 adet “Çöp Taksi” ile anında müdahale ediyor. 

 

                  Ümraniye Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı temizlik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. İlçe temizliğine büyük önem veren belediye, zamansız olarak çıkarılan çöplere anında müdahale etme şansı sağlayan 2 adet “Çöp Taksi” ile araç parklanmasından dolayı daralan sokaklara rahatlıkla girebilerek çöplerin daha kolay ve hızlı toplanmasını sağlıyor. Ayrıca trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde hacimli çöp toplama araçlarına göre Çöp Taksiler, trafiğin daha rahat seyretmesini sağlıyor. 3ton çöp toplama kapasitesine sahip olan Çöp Taksiler, çöpleri çok daha hızlı ve kolay nakledebilmesi sayesinde çalışmalara başladıkları ilk günden itibaren vatandaşların ve Ümraniye esnafından tam not aldı.

 

"" 

                  BAŞKAN HASAN CAN, ‘İLÇE TEMİZLİĞİ YAŞAM KALİTESİNİN YÜKSELMESİ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR”

 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçe temizliği ile ilgili olarak yapılan çalışmaların, yaşam kalitesinin yükselmesi için hayati önem taşıdığını belirtti. Göreve geldiklerinde, mevcut temizlik kadrosunun ve araç gereçlerin kalitesinin ilçe ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye getirildiğini vurgulayan Can, Ümraniye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda, ilçe sınırları içerisinde bulunan hastane, okul, cami ve çeşitli kamu kuruluşlarının da temizlik ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi. Başkan Hasan Can, hizmetlerin kapasite ve kalite açısından arttırılması için belediye olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek, temizlik konusundaki hassasiyetlerinin süreceğinin altınız çizdi.

 

Son Güncelleme: 11.11.2013 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3