Ümraniye'de ilk oturum gerçekleşti

Ümraniye Belediye Meclisi, seçim sonrasında oluşan meclis üyeleri dağılımı....

Ümraniye'de ilk oturum gerçekleşti

Ümraniye Belediye Meclisi, seçim sonrasında oluşan meclis üyeleri dağılımı....

09 Nisan 2014 Çarşamba 13:27
Ümraniye'de ilk oturum gerçekleşti

Ümraniye Belediye Meclisi görev dağılımı yapıp ilk oturumu gerçekleştirdi

Ümraniye Belediye Meclisi, seçim sonrasında oluşan meclis üyeleri dağılımı ile yeni dönemin ilk toplantısını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yönettiği ilk meclis toplantısında, AK Parti grubu 33 meclis üyesi, CHP grubu toplam 13 meclis üyesi ile 5 yıllık yeni dönemin ilk oturumunu yaptı. Açılış yoklamasının ardından Meclis Başkan Vekilliklerine, AK Parti grubundan 1’nci Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, 2’nci Başkan Vekili Abdülkadir Çolak seçildi. Meclis Divan Kâtip Üyeleri AK Parti grubundan ( Ülkiye Toptaş, Deniz Ayyıldız, Bilal Öztürk, Doğan Coşkun ve Erkan Gürsoy ), 1 yıllığına seçilen Encümen Üyeleri ise AK Parti grubu Cemali Ergül, Oktay Çubukçuoğlu, Erkan Gürsoy oldu. İmar Komisyonu Meclis Üyeleri, AK Parti grubundan ( Maliki Ejder Batur, Nimetullah Kaya, Medet Cüneyt Uğur, Erdal Canel ve CHP grubundan Özgür Durmuş ), Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri, AK Parti grubundan ( Enver Sedat Çakıroğlu, İlyas Çelik, Ali Yazlı, Sami Yazgaç ve CHP grubundan Ali Kılıç), Hukuk Komisyonu Üyeleri, AK Parti grubundan, ( Mahmut Eminmollaoğlu, Serap Eşit Elveren, İlyas Çelik, Cemali Ergül ve CHP grubundan Didem Işın Mordeniz ), Çevre Gecekondu ve Harita Komisyonu Üyeleri, AK Parti grubundan ( Mustafa Küçükkapdan, Hüseyin Eren, Tuncay Uzunkaya, Kamuran Karabulut ve CHP grubundan Celal Kale ), Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeleri, AK Parti grubundan ( İmdat Köseoğlu, Mahmut Sefa Çelik, Deniz Ayyıldız, Ayhan Koçyiğit ve CHP grubundan Ali Haydar Bıçakçı), Engelliler Komisyonu Üyeleri, AK Parti grubundan ( Mücahide Hatice Delman, Muammer Varlı, Selahattin Erbaşı, Oktay Ediş ve CHP grubundan Celal Kale ), Kadın ve Aile Komisyonu Üyeleri, AK Parti grubundan (Serap Eşit Elveren, Ayşe Duman, Mücahide Hatice Delman, Ülkiye Toptaş ve CHP grubundan Filiz Öztürk ), 5 yıllığına seçilen Milli Müdafaa Mükellefiyeti Komisyonu, AK Parti grubundan ( Kamuran Karabulut ve Oktay Ediş ), Askerlik meclisi AK Parti grubundan ( Kamuran Karabulut ), Gayrimenkul Satış Komisyonu, AK Parti grubundan ( Asıl; Sami Yazgaç, Yedek; Selahattin Erbaşı ), Türk Dünyası Belediyeler Birliği Üyeleri, AK Parti grubundan ( Asıl; İsmail Yıldız, Oktay Çubukçuoğlu, Yedek; Bilal Öztürk, Doğan Coşkun ), Marmara Belediyeler Birliği Üyeleri, AK Parti grubundan ( Asıl; Mahmut Eminmollaoğlu, İlyas Çelik, Yedek; Ali Yazlı ve Hüseyin Eren ) seçildi. 2013 yılı meclis denetim raporu, 7 Mart 2014 tarihli 5. Seçim döneminin son meclis toplantısının meclis zabıt özeti ve gündem maddelerinin okunmasıyla ilk oturum açıldı.

Başkan Hasan Can: “Yeni dönem, gerek ülkemiz ve gerekse Ümraniyemiz için hayırlı olsun ”

Yoklama ve tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; “Yeni dönemin gerek ülkemiz ve gerekse Ümraniye’miz için hayırlı olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne, çok sayıda büyük proje ve hizmetlere imza attık. Bundan önceki dönemde önemli projeleri hayata geçirdik. Ümraniyelilere ve Ümraniye’mize bu gök kubbe altında hizmet edeceğiz. Hükümetimizle ve muhalefetimizle hep beraber hizmetlerimizi burada gerçekleştireceğiz. 10 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yapmaktayım. Sizden önce burada bulunan arkadaşlarımızla nice güzel hizmetlere imza attık. İnanıyorum ki sizlerle de güzel hizmetlere imza atacağız. Bu ilk meclisimizin güzelliklere ve hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan diliyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 09.04.2014 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72