Ümraniye'de binlerce sedir ağacı dağıtıldı

Ümraniye'nin fiziki çehresini adeta yeni bir görünüme kavuşturan Ümraniye...

Ümraniye'de binlerce sedir ağacı dağıtıldı

Ümraniye'nin fiziki çehresini adeta yeni bir görünüme kavuşturan Ümraniye...

04 Nisan 2014 Cuma 13:18
Ümraniye'de binlerce sedir ağacı dağıtıldı

Ümraniye Belediyesi binlerce sedir ağacı dağıttı

Ümraniye’nin fiziki çehresini adeta yeni bir görünüme kavuşturan Ümraniye Belediyesi ilçede bulunan okullara ve sitelere 14 bin adet sedir ağacı dağıttı.

Ümraniye Belediyesi, ilçenin doğal güzelliğine katkıda bulunmaya devam ediyor. Belediyeye bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçede bulunan okullara ve sitelere 14 bin adet sedir ağacı dağıttı. Dağıtılan sedir ağaçları ilçede bulunan okul ve sitelerin bahçelerine dikildi.

Başkan Hasan Can: “Ümraniye, yeşil çevre konusunda örnek ilçedir”

Ümraniye’nin vizyonunu değiştirdiklerini söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “İlçemizin çağdaş, modern ve doğal güzelliklerle donatılmış bir görünüme kavuşması öncelikli hedefimizdir” diyen Başkan Hasan Can, şunları söyledi: “Çevre ve doğa bilincine en çok ihtiyaç duyduğumuz bir çağda yaşıyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak bu konuda gerekli hassasiyeti gösterip, klasik hizmetlerde olduğu gibi bu tür sosyal alanlarda da hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ümraniye her konuda olduğu gibi temiz ve yeşil çevre konusunda da örnek bir ilçedir” dedi.

 

Son Güncelleme: 04.04.2014 13:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72