Ümraniye Siirtlilerden kaynaşma kahvaltısı

Ümraniye Siirtliler Derneği ilçe protokolünü düzenlediği kaynaşma kahvaltısında ağırladı.

Ümraniye Siirtlilerden kaynaşma kahvaltısı

Ümraniye Siirtliler Derneği ilçe protokolünü düzenlediği kaynaşma kahvaltısında ağırladı.

01 Kasım 2019 Cuma 10:59
Ümraniye Siirtlilerden kaynaşma kahvaltısı

Ümraniye Santral’de bulunan dernek merkezindeki kahvaltıya yoğun bir katılım oldu. Kahvaltılı programa; Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Emin Molaoğlu, Siirtli Kanaat önderi Ceylan Öztanık, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Kaplan, meclis üyesi Ejder Batur, Ümraniye İlçe Emniyet müdürü Murat Çakır, Siirt Dernek Başkanı Nihat Ertaş, Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Ümraniye AK Parti yönetim kurulu üyesi Süleyman Aydınalp, Siirtli Kanaat önderi Bircan Birsen, İşadamı Fahret Çubukçu ve çok sayıda davetli katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajları

Açılış konuşmasına yapan Dernek Başkanı Nihat Ertaş, birlik ve beraberli mesajları vererek kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmat Emin Mollaoğlu’da Türkiye’nin birlik ve beraberliğe bu dönemde daha çok ihtiyaç duyduğunu belirterek, bu kardeşlik ortamını kimsenin bozamayacağını söyledi. Kısa bir selamlama ve teşekkür konuşması yapan AK Parti Ümraniye yönetim kurulu üyesi Süleyman Aydınalp, katılımcılara teşekkür ederek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Son konuşmayı yapan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, birlik ve beraberlik mesajları verirken, “Görev yaptığım hiçbir dönemde hiç kimseyi şucu bucu diye ayırmadım. Ümraniyemiz’de de aynı hizmet anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Kardeşlik iklimi içerisinde hizmetlerimizi yapıyoruz. Ülkemiz üzerinde oynanan ve kardeşliğimizi bozmaya yönelik hiçbir harekete müsaade etmemeliyiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3