ÜMRANİYE SGM’DEN KAN BAĞIŞI

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi çalışanları her yıl düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyasını bu yıl 13.12.2017 tarihinde Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi ile ortaklaşa düzenledi. 

ÜMRANİYE SGM’DEN KAN BAĞIŞI

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi çalışanları her yıl düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyasını bu yıl 13.12.2017 tarihinde Türk Kızılayı Çekmeköy Şubesi ile ortaklaşa düzenledi. 

14 Aralık 2017 Perşembe 23:19
ÜMRANİYE SGM’DEN KAN BAĞIŞI

Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi binasında düzenlenen kan bağışı kampanyasına Ümraniye SGM personelleri ve Merkezden hizmet almaya gelen vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Olkan UZMAN: Her Bilinçli Vatandaş Kan Bağışı Konusunda Duyarlı Olmalı.…

SGK Ümraniye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Olkan UZMAN etkinlikte yaptığı konuşmada; “Her yıl düzenli olarak Türk Kızılay’ı ile yaptığımız kan bağışı kampanyasını bu yıl Türk Kızılayı’nın misyonuna bir destek de biz olalım sloganı ile düzenlemiş bulunmaktayız. Bu vesile ile hem topluma bilinç aşılamayı hem de kan ihtiyacına bir damla da olsa katkı sağlamayı amaçladık ve bu şekilde toplumumuzda duyarlılığın artmasında bir nebze de olsa faydalı olduğumuzu düşünüyorum. Bizler Kurumumuzun ismi içinde geçen sosyal kelimesinin geçtiği her alanında yer almaya her daim çalışacağız. Bu nedenle geçen yıllarda olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da bu organizasyonları sürdürme çabası içerisinde olacağız.” dedi. 

Hüseyin CAN: Sadece Ülkemizde Değil Tüm Dünyada İnsanlık İçin Çalışıyoruz…

Türk Kızılay’ı Genel Sekreteri Hüseyin CAN’ konuşmasında; “Kızılay olarak sadece coğrafyamızda değil, dil, din, ırk farkı gözetmeksizin tüm dünyada insanlara yardım etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu çalışmamızın sonucunda son olarak Türk Kızılayı, Uluslararası Kızılay-Kızılhaç Dernekleri Federasyonu (IFRC) Avrupa Kıta Başkanı seçildi. Bu bizim dünyadaki etkinliğimizin fiili bir sonucudur. Bugün ülkemizde kan ihtiyacının %95 ini Türk Kızılayı temin etmektedir. Bu durum gerek basın aracılığı gerekse sizlerin bu şekildeki organizasyonları ile toplumumuzdaki kan bağışı yapma bilincinin artması ile sağlanmıştır. Bu vesile ile organizasyonda emeği geçen ve kan bağışında bulunan SGK çalışanlarına, vatandaşlara ve Kızılay çalışanlarına teşekkür ederim” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3