Ümraniye Kent Konseyi 2017 Genel kurul Toplantısı yapıldı

Ümraniye Kent Konseyi 2017 Genel Kurul Toplantısı, Ümraniye Belediye Meclis Salonu’nda, Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ümraniye Kent Konseyi 2017 Genel kurul Toplantısı yapıldı

Ümraniye Kent Konseyi 2017 Genel Kurul Toplantısı, Ümraniye Belediye Meclis Salonu’nda, Başkan Hasan Can’ın katılımıyla gerçekleşti.

03 Ocak 2018 Çarşamba 07:45
Ümraniye Kent Konseyi 2017 Genel kurul Toplantısı yapıldı

Ümraniye Kent Konseyi 2017 Genel Kurul Toplantısına; Ümraniye Belediye Başkanı ve Ümraniye Kent Konseyi Onursal Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye İlçe Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Kent Konseyi Başkanı ve Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı İmdat Köseoğlu, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyeleri, Ümraniye Kent Konseyi Gençlik Merkezi Başkanı Kağan Şekercioğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Kent Konseyi Üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kurul, divan teşekkülünün ardından protokol konuşmalarıyla devam etti.

Kent Konseyi Başkanı ve Ümraniye Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, bir selamlama konuşması yaparak, Kent Konseyi'nin faaliyet ve çalışmalarını anlattı.

Toplantıda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kent Konseyi Onursal Başkanı olarak bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Hasan Can: “5393 sayılı yasayla oluşturulan Ümraniye Kent Konseyi ilk günden bu yana icrai faaliyettedir. Elbette şehrin nabzını tutmak ve şehri bilgilendirmek adına kent konseyimizde önemli işler yapılıyor. Yasa konseyi yürütme işini belediyelere veriyor. Yani kent konseyi belediye konseyi değil; ancak onursal başkan olarak belediye başkanları ilan edilmiş. Bu konseylerde belli sürelerde seçim yapılıyor. Bugünkü kurulumuz da seçimli genel kurul olacak” dedi. Genel kurulun hayırlara ve daha iyi hizmetlere vesile olması duasında bulunan Başkan Hasan Can, “Bundan önce görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür, bundan sonra görev yapacaklara ise başarılar diliyorum, Allah hayırlı hizmetler nasip etsin” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Kent konseyinin faaliyetleri ile ilgili bir sunumun ardından, dilek ve temenniler ile devam eden program; yeni dönemin Kent Konseyi Başkanı seçilen Hüseyin Erdoğdu’nun teşekkür konuşmasıyla son buldu.

Son Güncelleme: 03.01.2018 00:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72