Ümraniye iftarda Trabzonluları ağırladı

Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri ile iftar yemeklerinde bir araya..

Ümraniye iftarda Trabzonluları ağırladı

Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri ile iftar yemeklerinde bir araya..

31 Temmuz 2013 Çarşamba 17:11
Ümraniye iftarda Trabzonluları ağırladı

 

Ümraniye Belediyesi iftarda Trabzonluları ağırladı

Ümraniye Belediyesi hemşeri dernekleri ile iftar yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı,  iftar yemeğinde Trabzonlular Derneği’ni ağırladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ümraniye’deki hemşeri derneklerine iftar yemekleri veren Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı bahçesinde Trabzon Derneği ve hemşerilerini iftar yemeğinde buluşturdu. İftar programına Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Ak Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Emin Mollaoğlu ve Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Trabzon Dernek Başkanları, dernek yöneticileri ve hemşerileri katıldı.

 

Enver Sedat Çakıroğlu: “Beraber iftar sofralarını paylaşıyoruz”

İftar yemeğinin ardından söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Enver Sedat Çakıroğlu, “Cenabı Allahın rahmet ve bağış kapılarını açtığı, birlik ve beraberlik ayında bir araya geldik. Beraber iftar sofralarını paylaşıyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak 9 yıldır bu alanda hemşeri derneklerimizi bir araya getiriyor, hemşerilerimizin buluşmasını sağlıyoruz. Yine Ümraniye Meydan’da kendilerine tahsis ettiğimiz filikalarda derneklerimizin yöresel kültürlerini yansıtmalarını sağlıyoruz. Bu akşamki iftara iştirak eden derneklerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ramazanınız mübarek olsun” dedi. 

 

Oktay Saral: “Karanlığın en yoğun olduğu an, aydınlığın başlayacağı andır”

Daha sonra söz alan Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, “Rahmet, mağfiret ve son 10 gününde cehennemden azat olduğumuz bu güzide Ramazan Ayı’mızı cenabı hak, tüm İslam aleminin, yeniden dirilişine, yeniden dünya da özne oluşuna, medeniyetimizde yaşadığımız gibi huzur ve kardeşliğin egemen olduğu bir dünyaya vesile kılsın. Daima insanımızı özne tuttuk, daima baş tacı yaptık. İnsanımızla yürüdük ve insanımızla planlarımızı yaptık. Bu yolda bu hedefte milletimizle birlikte yürümek noktasında gece gündüz çalışıyoruz.  Karanlığın en yoğun olduğu an, aydınlığın başlayacağı andır. Ramazanınız mübarek olsun, Kadir Gecenizi ve akabindeki Ramazan bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

Cevdet Erdöl: “Rabbim bir sonraki iftara, Kadir Gecesi’ne ve Ramazan bayramına kavuşmayı nasip etsin”

Ak Parti Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, “ Rabbim bir sonraki iftara, Kadir Gecesi’ne ve daha sonra teşrif edecek Ramazan bayramına kavuşmamızı nasip eylesin. Bizler elimizden geldiğince sizlere, memleketimize hizmet etmek için gayret ediyoruz.  Ramazanı şerifinizi kutlarım. Kadir Gecenizin ve Ramazan bayramınızın mübarek olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ümraniye Trabzonlular Derneği, belediyenin verdiği iftar yemeğinden sonra Ümraniye Meydan’da bulunan derneğe ait filikada misafirlerini ağırladı.

 

Son Güncelleme: 31.07.2013 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3