Ümraniye Esnaf Odası’ndan Ses Getiren etkinlik

Mehmet Özdil Başkanlığındaki Ümraniye Esnaf Odası ‘Gaziler Günü’ münasebetiyle Kore ve Kıbrıs gazilerinin de katılımıyla Tüm ülkede ses getiren bir etkinliğe imza attı.

Ümraniye Esnaf Odası’ndan Ses Getiren etkinlik

Mehmet Özdil Başkanlığındaki Ümraniye Esnaf Odası ‘Gaziler Günü’ münasebetiyle Kore ve Kıbrıs gazilerinin de katılımıyla Tüm ülkede ses getiren bir etkinliğe imza attı.

20 Eylül 2021 Pazartesi 11:56
Ümraniye Esnaf Odası’ndan Ses Getiren etkinlik

GAZİLER GÜNÜNE YAKIŞIR ETKİNLİK

19 Eylül Gaziler Günü anma etkinliği ülkemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu etkinliklerin en renkli ve coşkulusundan biri de Ümraniye Esnaf Odası öncülüğünde Ümraniye’de gerçekleşti. Mehmet Özdil başkanlığındaki Ümraniye Esnaf Odası, Kore ve Kıbrıs gazilerinin de katılımıyla 19 Eylül Gaziler Günü anma etkinliği gerçekleştirdi. Mehter marşı ve Türk Bayraklarıyla yürüyüş yapılarak başlayan etkinlik konuşmaların ardından dua ve lokma dağıtımıyla son buldu.

ÜST DÜZEY KATILIM

Birçok vatandaşın katılım sağladığı etkinliğe; Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ümraniye İlçe Müftüsü Muharrem Gül, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı M. Emin Mollaoğlu, CHP İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Yüksel Karaçam, TDP Partisi İlçe Başkanı Ömer Urgan, Ümraniye SGK Müdürü Olkan Uzman, İstanbul Sürücü Kursları Konfederasyon Başkanı Nusret Türker, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

COŞKULU KATILIM EŞLİĞİNDE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Büyük coşku ile gerçekleşen etkinliğine Kore ve Kıbrıs gazilerinin yanı sıra bazı engelliler de katıldı. Alemdağ Caddesi'nde mehter marşı söylenerek başlayan yürüyüşe çevredekiler de yoğun ilgi gösterdi. Kortej yürüyüşü sonunda protokol konuşmaları yapıldı. İlçe Müftüsü Muharrem Gül’ün duasının ardından İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, selamlama konuşması ile birlik ve beraberlik mesajı vererek gaziler gününü kutladı.

BAŞKAN ÖZDİL HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Böylesine anlamlı bir günde bizlerle olan herkese teşekkür ediyorum. Gazilerimizi saygıyla anıyor her birini ellerinden öpüyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum dedi. Gaziler adına yapılan konuşmada Bizler 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' denilen bir neslin hayatta olan son örnekleriyiz ifadeleri kullanıldı. Etkinlik dualar ve lokma dağıtımıyla son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72