Ümraniye Belediyesi’ndeki Skandal Sonrası İstifa Geldi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın bir yakını başkan yardımcısı Orkan Ağırbaş’ın odasını silahla basıp, sonrada makam odasında poz vermişti. Kamuoyu baskısı sonrasında başkan yardımcısı Orkan Ağırbaş istifa etti (Veya ettirildi)…

Ümraniye Belediyesi’ndeki Skandal Sonrası İstifa Geldi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın bir yakını başkan yardımcısı Orkan Ağırbaş’ın odasını silahla basıp, sonrada makam odasında poz vermişti. Kamuoyu baskısı sonrasında başkan yardımcısı Orkan Ağırbaş istifa etti (Veya ettirildi)…

06 Nisan 2022 Çarşamba 13:45
Ümraniye Belediyesi’ndeki Skandal Sonrası İstifa Geldi

TÜRKİYE’DE GÖRÜLMEMİŞ SKANDAL!

Tüm Türkiye geçtiğimiz günlerde Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Orkan Ağırbaş’ın odasının silahla basılmasını konuşmuştu. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın bir yakını başkan yardımcısı Furkan Ağırbaş’ın odasını silahla basmış, sonrasında masasında poz vererek sosyal medyada galiz ifadelerle paylaşmıştı. Başkan yakınının silahla belediyeyi girmesi tam bir skandal olarak kayıtlara geçmişti.

KAMU DÜZENİNİ BİLE SAĞLAYAMAYAN TEPEDEN İNME YÖNETİM!

İlçe kamuoyu, kamu düzenini sağlayamayan belediye yönetimini topa tutmuş ve sorumluların gereğini yapmaya davet etmişti. Gazetemize açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, “Milletimiz oyları ile emanet edilen makamlara tecavüz edilmiştir. Ve bu tecavüze karşı sesini çıkartmayan belediye başkan yardımcısı ve gerekli idari eylemleri ortaya koyamayan Belediye Başkanı İsmet Yıldırım görevinden derhal istifa etmelidir. Kamu düzenini sağlayamayan yönetici gereğini yapmalıdır” demişti.

TESADÜF MÜ, TALİMAT MI?

Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın KİPTAŞ’tan beri A takımında olan Orkan Ağırbaş’ın beklenen istifası geldi. Ağırbaş’ın istifası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ümraniye ziyaretine denk gelmesi, “Tesadüf mü yoksa talimat mı? Yorumlarına neden oldu… Kulis bilgilerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaşanan bu durumdan rahatsız olduğu ve Ağırbaş’ın görevden alınması talimatı verdiği söyleniyor. Ağırbaş’ın yerine Fen İşleri Müdürü Mustafa Islak belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi.

BELEDİYEDE YAPRAK DÖKÜMÜ DEVAM EDİYOR

Ümraniye Belediyesi’nde daha önce bir belediye başkan yardımcısı ve 10’a yakın müdür, İsmet Yıldırım tarafından görevden alınmıştı. Başkan Yıldırım’ın göreve getirdiği isimleri bir bir görevden el çektirmesi ‘Belediyede ciddi bir sorunun olduğunu’ açıkça ortaya koyuyor. Tepeden inme yönetimin hizmet bir yana kamu düzenini bile sağlayamaması büyük eleştiriler almaya devam ediyor. 

Son Güncelleme: 06.04.2022 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek 2022-04-19 23:34:14

Bugün Orkan denilen şey ümraniye de vatandaşın imarlı tapulu arsası üzerinde 5 adet evini siyasi olarak zorla yaktırıp ailecek arsanın üzerindeki evi yıkılan bayanla çocukları kışın ortasında sokakta bırakan şeyin şeyidir. Tanıgız vatandaşın arsasını nasıl çöktü /çöktüren Yargılanacak bu Orkan denilen şeyin şeysi vatandaşın arsasına ( beraber çökenlerde ) çöken yargılanacak. Vatandaşın babasından miras kalan arsasına çöktü. orkan denilen.

Avatar
Misafir 2022-04-13 21:25:13

Orkan ağırbaş dünkü çocuktu

Avatar
Doğru insan 2022-04-19 23:31:00

Bugün Orkan denilen şey ümraniye de vatandaşın imarlı tapulu arsası üzerinde 5 adet evini siyasi olarak yaktırıp ailecek arsanın üzerindeki evi yıkılan bayanla çocukları kışın ortasında sokakta bırakan şeyin şeyidir. Tanıgız vatandaşın arsasını nasıl gasp etti/ettiler. Yargılanacak bu Orkan denilen şeyin şeysi vatandaşın arsasına ( beraber gasp edenlerde ) çöküp gasp eden yargılanacak. Vatandaşın babasından miras kalan arsasına çöktü. orkan denilen.

Avatar
Dürüst vatandaş 2022-04-19 23:56:25

Biz bu Orkan denilen şeyi çokk iyi biliyoruz. yediği nanelerin tanığıyız bize doğru dürüst yemeyen çökmeyen doğru insandan bahsedin.

Avatar
Dürüst vatandaş 2022-04-19 23:57:33

Bize doğru dürüst insandan bahsesin bu Orkan !!!!!!!!! denilen den bahsetmeyin. Biz Orkan denilen in yediği anneleri çokluk iyi biliyoruz. !!!!!!

Avatar
Yusuf 2022-04-11 08:47:50

Orkan başkan sağlam adamdı bunların düzenine peşkeş çekmediği için başına bunlar geldi neyin ne olduğunu az çok görüp biliyoruz

Avatar
Halktan biri 2022-04-17 22:45:09

Orkan Ağırbaş bu makama geldiyse kendi azmiyle çalışkanlığı ve dürüstlüğü sayesinde gelmiştir..Kimsenin ne yeğeni nede kuzeniydi.. Haksızlığa hiç bir zaman tahammül etmedi ve kimseye taviz vermedi..ve öylede oldu..O dünkü çocuk dediğiniz koskocaman dürüst ve namuslu bir adamdır..kimsenin hakkını yemedi ve yedirtmedi..Ona ve Ailesine bunu yaşatanlar Allah'ın dan bulsunlar

Avatar
Dik duran 2023-07-26 09:28:40

Orkan başkan yedirmediği için zorbalar makamini basiyor. Akp yonetimi yiyicilerin yaninda olmamasi gerekiyor. Dogrunun yaninda olmasi gerekiyor.

banner3

banner72