Ümraniye Belediyesi kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekledi!

Ümraniye Belediyesi ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor. Belediye tarafından Mediha Tansel Orta Okulu’na kazandırılan Park ile İBB’nin katkılarıyla Bilişim Laboratuarı’nın açılışı gerçekleşti.

Ümraniye Belediyesi kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekledi!

Ümraniye Belediyesi ilçeye kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor. Belediye tarafından Mediha Tansel Orta Okulu’na kazandırılan Park ile İBB’nin katkılarıyla Bilişim Laboratuarı’nın açılışı gerçekleşti.

04 Aralık 2017 Pazartesi 10:49
Ümraniye Belediyesi kalıcı eserlerine bir yenisini daha ekledi!

14 yıldır eğitim alanında yapmış olduğu katkı ve hizmetlerle adını sıkça duyuran Ümraniye Belediyesi bir yandan ilçeye yeni okullar kazandırırken diğer yandan ise eğitime katkı ve destekleri devam ediyor. Bu kapsamda, Ümraniye Belediyesi tarafından Mediha Tansel Orta Okulu’na kazandırılan Park ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen Bilişim Laboratuarı’nın açılışı yapıldı.

Açılış programına, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Sibel Şenocak, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Arif Karapıçak, AK Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Ülkiye Toptaş, Okul Müdürü Osman Çıtak, öğretmenler öğrenciler ve veliler katıldı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Sibel Şenocak ve diğer protokol üyeleri, Ümraniye Belediyesi tarafından Mediha Tansel Orta Okulu’na kazandırılan Park ile İBB’nin katkılarıyla düzenlenen Bilişim Laboratuarı’nın açılış kurdelesini kesti.

Açılış programında kısa bir selamlama ve teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü Osman Çıtak, “Eğitim ülkemizin en ciddi konularından bir tanesidir. Bunun farkında olan ve bizlere destek olan bir Belediye Başkanımız var ben gıyabında başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Arif Karapıçak ise kısa bir konuşma yaparak, “Bizler bu tür açılışlarda büyük mutluluk duyuyoruz. Okullarımızda hizmete yönelik hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Belediye Başkanımız Hasan Can’a ilçemize yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra AK Parti Ümraniye Belediye Meclis Üyesi Ülküye Toptaş programda bir konuşma gerçekleştirerek, “Belediye Başkanımız sizleri çok önemsiyor. İnşallah sizlerin zamanı; dünya ile yarışır noktaya gelen beyinlerin yetiştiği bir zaman olacak. Ben bu hizmetlerin düzenlenmesinde Başta belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Şenocak, “Ümraniye Belediyemiz sadece bu okulda değil ilçe genelinde tüm okullarda hizmetlerini sürdürüyor. Belediye Başkanımız Hasan Can il dışında olduğu için programımıza katılamadı. Ancak en yakın bir zamanda bayrak töreninde sizlerle bir arada olacak” dedi. Şenocak son olarak, “Ben hizmetlerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk, “Rabbim yüzünüzü hep güldürsün. Sizi güzel yerlere laik kılsın. En önemlisi Rabbim kendi sevgisini sizin kalbinize koysun. Çocuklar, Allah'ı çok sevin çünkü o sizleri zaten çok seviyor” dedi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın öğrencileri çok sevdiğini ve onlarla gurur duyduğunu ifade eden Öztürk, “Belediye Başkanımız sizin kıymetinizi çok iyi biliyor. Çünkü biliyor ki güzel Türkiye sizlerle daha güzel olacak. Büyüklerimiz sizleri yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar” dedi. Öztürk son olarak “Sevgili öğrenciler; ben şimdiden derslerinizde başarılar diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3