Ümraniye Belediyesi iş arayan vatandaşları firmalarla buluşturuyor

Ümraniye Belediyesi iş arayan vatandaşları firmalarla buluşturuyor

30 Ocak 2018 Salı 14:50
Ümraniye Belediyesi iş arayan vatandaşları firmalarla buluşturuyor

Ümraniye Belediyesi, Türkiye İş Kurumu ile birlikte yürüttüğü ve belediye bünyesinde kurulan İstihdam Merkezi ile iş arayan birçok Ümraniyeliyi işverenlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda İstihdam Merkezi bu kez iş arayan vatandaşları, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Bilim İlaç Firması’nın üretim tesisine götürerek, vatandaşa iş yerini yerinde inceme fırsatı sunarak, İnsan Kaynakları yetkilileriyle de görüşmeleri gerçekleştirildi.

Ümraniye Belediyesi İstihdam Merkezi kurulduğu günden itibaren 22.626 kişiye iş bulup yönlendirdi. Bu kapsamda belediye ekipleri bugün ise Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Bilim İlaç Firması’nın üretim tesisine iş arayan vatandaşları götürerek onlara iş yerini yerinde inceme fırsatı sundu. Ayrıca İnsan Kaynakları yetkilileriyle de görüşmeleri sağlanan vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirerek, böyle bir hizmeti kendilerine sağladığı için Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3