Ümraniye Belediyesi, cami ve din görevlilerini ağırladı

Ümraniye’de görev yapmakta olan İmamlar ve Kuran Kursu Hocaları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programda bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi, cami ve din görevlilerini ağırladı

Ümraniye’de görev yapmakta olan İmamlar ve Kuran Kursu Hocaları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programda bir araya geldi.

09 Ekim 2017 Pazartesi 11:41
Ümraniye Belediyesi, cami ve din görevlilerini ağırladı

Ümraniye Belediyesi; Ümraniye İlçe Müftülüğü ve Din Görevlileri Derneği ile birlikte Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda kahvaltı programı organize etti. Düzenlenen kahvaltı programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Din Görevlileri Derneği Başkanı Ramazan Eraslan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları Salim Çetinkaya ve Abdullah Koyak, muhtarlar, ilçedeki din görevlileri ve aileleri katıldı. Kahvaltı programı Kuran tilaveti ile başladı.

Programın açılış konuşmasını Camiler ve Din Görevlileri Derneği Başkanı Ramazan Eraslan yaptı. Eraslan; “Hepinizin haftasını kutluyorum. Allah İslam’ın, Ümmet’in ve Müslümanların yar ve yardımcısı olsun. Bizleri bu sofrada ağırlayan belediyemize ve Belediye Başkanımız Hasan Can’a sizlerin adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Camiler ve Din Görevlileri için düzenlenen kahvaltı programında konuşan Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, “Şu anda İslam dini için; cami ve Kuran Kursu hizmetinde bulunan Din kardeşlerim hepinizin camiler haftası kutlu olsun. Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen ve birlikte organize ettiğimiz programa hepiniz hoş geldiniz. Her zaman bize destek olan ve imkânlar sağlayan Ümraniye Belediyemize ve Başkanımız Hasan Can’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir; “Bugün burada Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması sebebiyle bir aradayız. Biz, belediye olarak yapmış olduğumuz hizmetlerimizi camilere ve Kur’an kurslarımıza da taşıdık. Bizim görevimiz her zaman artıyor. Elhamdülillah, 30 yıl 50 yıl öncesine baktığımızda ve geldiğimiz şu yıllara baktığımızda ülkemiz ve diyanetimiz çok iyi yerlere gelmiştir. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Başkanımız Hasan Can’ın sizlere selamını iletiyor, Camiler ve Din Görevlileri haftanızı kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından program yapılan dua ve hediyeleşme ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72