Ümraniye Belediye Personeli iftar sofrasında buluş

Ümraniye Belediye Başkanlığı, Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri'nde..

Ümraniye Belediye Personeli iftar sofrasında buluş

Ümraniye Belediye Başkanlığı, Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri'nde..

31 Temmuz 2013 Çarşamba 17:07
Ümraniye Belediye Personeli iftar sofrasında buluş

Ümraniye Belediye Başkanlığı, Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği iftar sofrasında belediye personelini ağırladı.

Ümraniye Belediye Başkanlığı, her yıl olduğu gibi bu yıl da personelini aileleri ile birlikte iftar sofrasında ağırladı. Ümraniye Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye personeli ve ailelerinden oluşan yaklaşık 4 bin kişi katıldı. İftardan önce masaları dolaşan Başkan Hasan Can, personel ve ailelerini selamladı. Ezanın okunmasıyla iftar yemeğinde aynı masalarda bir araya gelen Ümraniye Belediyesi yönetim ve personeli, birlikte oruç açtı.

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma yapan Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, “Burada bulunan herkesin, içerisinde bulunduğumuz Ramazan Ayı’nı kutlar, bütün insanlığa birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ederim. Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu ise günahlardan kurtuluş vesilesi olan Ramazan Ayı’nda kardeşlik ruhunun hissedildiği sofralarda bir aradayız. Bu organizasyonun sağlanmasında başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

"" 

Başkan Hasan Can: “Bu imzanın altında hepinizin adı var, emeği var, heyecanı var”

Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Sizinle iftar sofralarında bir araya gelmeyi bir gelenek haline getirdik. Ramazan Ayı’nda birçok iftar sofrası açıyoruz. Ama bu iftar sofralarının en görkemlisi, vefa iftarı olarak da adlandırdığımız; bugüne kadar ülkeye, millete ve Ümraniye’ye çeşitli konularda hizmet eden personelimize verdiğimiz iftar, iftarların en büyüğüdür. Hepinize bu güzel manzarayı, bu güzel resmi tamamlayan insanlar olmanız hasebiyle, bu güzel resmi çizen ressamlar olarak teşekkür ediyorum. Rabbim bizlere; kardeşlerimize, komşularımıza, Ümraniyelilere hizmet etme olanağı verdi. 9,5 yılda Ümraniye’de büyük işlere imza attık. Bu imzanın altında hepinizin adı var, emeği var, alın teri var, gözyaşı var, heyecanı var. Dolayısıyla 9,5 yıl boyunca benimle birlikte yol alan, bu hizmetlerin yapımında emek harcayan, gayret eden, heyecanını ortaya koyan bütün arkadaşlarım; yaptığınız bu hizmetler Allahın bize verdiği bir ikramdır. Ümraniye, Ümraniye olalı hiç görmediği hizmetleri gördü. Biz, milletin menfaati olduğu bütün işlerde ön ayak olduk. Ümraniye’de 10 yıl önce olmayan 150 kalıcı eser var. İsterseniz park deyin, isterseniz yol. Bizden önceki dönemde gerçekleştirilen hizmetlerin 4 katını gerçekleştirdik. Ben hepinizi böylesine güzel başarılar gerçekleştirdiğiniz için gönülden kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 31.07.2013 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72