Ümraniye 1. Kar Festivali Başladı

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Ümraniye Kar Festivali başladı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katılımı ile başlayan festivalde Ümraniyeliler, 45 gün boyunca karın keyfini çıkaracak.

Ümraniye 1. Kar Festivali Başladı

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Ümraniye Kar Festivali başladı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katılımı ile başlayan festivalde Ümraniyeliler, 45 gün boyunca karın keyfini çıkaracak.

03 Şubat 2020 Pazartesi 15:03
Ümraniye 1. Kar Festivali Başladı

Ümraniye Belediyesi yine bir ilke imza atarak, uzun süre kara hasret kalan Ümraniyeliler için Ümraniye Kar Festivali düzenledi. Kar kaydırağından buz patenine, kar havuzundan konser ve illizyon gösterilerine kadar bir çok etkinliğin yer alacağı festival, Santral Etkinlik Alanı’nda bugün başladı. Festival başlamadan önce festival alanına gelmeye başlayan aileler, çocukları ile birlikte kar kaydırağı ve buz pateninde kayarak doyasıya eğlendi. Kar havuzuna giren çocuklar ise bir taraftan kar topu oynarken, diğer taraftan da kardan adam yaptı. Çocukların bu eğlencelerine aileler de ortak oldu.

Ümraniye 1. Kar Festivali’nin başlaması nedeniyle bir de açılış programı düzenlendi. Açılışa Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, festival alanını dolaşarak aileler ve çocuklarla selamlaştı. Kar topu oynayan çocukların arasına giren Başkan Yıldırım, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

İstanbul’da kar yağmaması nedeniyle çocukların kara hasret kaldığını belirten Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Kar festivalini başlattık. Kar yağmayınca biz de arkadaşlarımızla bir değerlendirme yaptık ve karar aldık. Ümraniye’ye kar getirelim ama sadece bir tek etkinlik değil, kar festivalinde her türlü etkinliği yapalım dedik. Bir tarafta kayıyorlar, bir tarafta kar topu oynuyorlar, bir taraftan konser ve eğlenceler var. Dolayısı ile burası tam bir eğlence parkı. Ümraniye’ye bütün herkesi davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Festivalin 45 gün boyunca süreceğini hatırlatan Başkan Yıldırım, “Ümraniye biliyorsunuz hep ilkleri yapıyor. Daha önce drift festivali başta olmak üzere bir çok festival gerçekleştirdik, şimdi de kar festivali yapıyoruz. Her türlü etkinlikte varız. Sporda, kültür ve sanatta varız. Her türlü etkinliği yapmaya devam ediyoruz. 45 gün boyunca sürecek festivalde okullardan öğrencilerimizi getireceğiz ve çocuklarımız burada doya doya kışı yaşayacak” ifadelerini kullandı.

Ümraniye 1. Kar Festivali’nde kar kaydırağı, buz pateni ve kar havuzu yer alıyor. Ayrıca 45 gün boyunca sürecek etkinlikler sırasında konserlerin yanısıra ilizyon gösterisi gibi çocuklar için çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3