Tuzlalı gençler iyilikte yarıştı, kazanan Tuzla oldu

Tuzla Belediyesi 3. Genç Gönüllüler Ligi’nde birinci olan ekip Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından Paris Disneyland Gezisi ile ödüllendirildi. Lige katılan tüm gençleri tebrik eden Başkan Yazıcı, “Bu ligin gençlerimizde önemli bir iz bırakacağına, gençlerimizin özgüvenine, duruşuna, ilişkilerine, çevresel etkilere, geleceğine çok önemli etkiler yapacağına inanıyorum” dedi.

Tuzlalı gençler iyilikte yarıştı, kazanan Tuzla oldu

Tuzla Belediyesi 3. Genç Gönüllüler Ligi’nde birinci olan ekip Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından Paris Disneyland Gezisi ile ödüllendirildi. Lige katılan tüm gençleri tebrik eden Başkan Yazıcı, “Bu ligin gençlerimizde önemli bir iz bırakacağına, gençlerimizin özgüvenine, duruşuna, ilişkilerine, çevresel etkilere, geleceğine çok önemli etkiler yapacağına inanıyorum” dedi.

15 Nisan 2019 Pazartesi 10:47
Tuzlalı gençler iyilikte yarıştı, kazanan Tuzla oldu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonu ile Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından bu yıl 3. sü düzenlenen Genç Gönüllüler Ligi, dereceye girenlerin açıklanarak ödüllendirildiği tören ile sona erdi. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri, 3. Genç Gönüllüler Ligi’ne katılan gençler ve öğretmenler katıldı.

Gençlerden Başkan Yazıcı’ya sürpriz karşılama

14 Şubat’ta başlayan Tuzla Belediyesi 3. Genç Gönüllüler Ligi’nde 9, 10, 11 ve 12.sınıf öğrencileri 4 kişiden oluşan takımlar kurarak iyilik için yarıştı. 275 takımda 1.100 öğrenci iyilik yarışına başladı, 200 takım yarışı tamamladı. 6 hafta süren iyilik yarışında en çok puanı toplayan ilk 3 takım dereceye girerek hediyeler ile ödüllendirildi. Ödül töreninde öğrenciler Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya sürpriz yaptı. Ellerinde Türk Bayrakları ve Başkan Yazıcı’nın ismi ve Gençlik=Gelecek mesajı yazılı atkılarla şarkılar eşliğinde sevgilerini ifade etti.

Tuzla’da başarı karşılıksız kalmıyor

Öğrencilerin lig kapsamında yaptığı iyilikleri anlatan slayt gösterisinin ardından Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu açılış konuşmasını yaptı. Alireisoğlu, “Böyle bir proje içinde gençlere ve öğrencilere hitap etmek çok anlamlı ve kıymetli. Bu tip güçlendirilmiş, sağlıklı, ayakları yere basan çocukları iyiliğin peşinde koşturan bu sosyal sorumluluk projeleriyle 2023 eğitim vizyonunu ilçe olarak çok başarılı bir şekilde dolduruyoruz. Tuzlamızda başarı karşılıksız kalmıyor. Gençler iyiliğin peşinden koşarlarsa sonunda güzel ödülleri olan iyi bir eğitim dünyası ve sosyal yapı oluşturuyoruz. Gençler ve çocukların dünyasına kattığı değerden dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yarışmanın üçüncüsünü de açıklayan Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu gençlere, “İyiliğin peşinde koşmaya devam edin” dedi.

İyilik, insani ve evrensel değerler kazandırıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Genç Gönüllüler Ligi ekiplerinin faaliyetlerini değerlendirdi. Konuşmasında gençlerin her iyiliğinden haberdar olduğunu hissettiren Başkan Yazıcı, “Her yere gençlik=gelecek diye her yere not düşüyorum. Dünyanın en büyük problemlerinden birisi olan sevgi eksikliğini iyilikte yarışmak, iyilik yapabilecek yüreğe sahip olabilmek, iyilik yaparak insanların kalbini kazanmak ve kalpler arasında köprüler kurabilmek giderecektir. Bu ligde gönüllerini, yüreklerini, emeklerini harcayan, katılma cesareti ile bulunduğu sokaktan, aileden, mahalleden dünyaya haykıran siz sevgili gençlere çok teşekkür ediyorum. Hayatınız hep böyle güzel işlerle geçer inşallah. Yaptığınız iyiliklerle toplumda ciddi bir farkındalık oluşturduğunuzu düşünüyorum. Yaptıklarınızla ilgili çok güzel geri dönüşümler aldım. Gençler hepinizi yürekten kutluyor ve sizinle gurur duyuyorum. Buraya katılmak bile en büyük başarı. Bunun sizde önemli bir iz bırakacağına özgüveninize, duruşunuza, ilişkilerinize, çevresel etkilere, geleceğinize çok önemli etkiler yapacağına inanıyorum. Bunlar kendiniz geliştirmek için yapmış olduğunuz en insani ve evrensel değerlerdir” diye konuştu.

3. Genç Gönüllüler Ligi Şampiyonu Grup Tutase, Paris Disneyland gezisi ile ödüllendirildi

Tuzla Belediyesi 3. Genç Gönüllüler Ligi’nde Grup Tutase 1. Olarak Paris Disneyland gezisi ödülünü kazandı. Lig ikincisi Grup Şurup Balkan turu, lig üçüncüsü Adım Adım Seretonin ise Karadeniz turu ile ödüllendirildi.

Yarışmada ilk 10’a giren diğer takımlar sırasıyla İlan-i Haye, Dört Halife, Grup Feriştah, 4 Güzel Adam, Suskunlar, Ehl-İ Keyf ve İyilik Dörtgeni notebook, lige katılan tüm yarışmacılar ile yıllık ViaSea kart ile ödüllendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72