Tuzla’da gönül birlikteliği kuruldu

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 4 Mart 2019 Pazartesi günü Samsunlular Gecesi düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da yaşayan vatandaşlarımızı birbirine bağlayan büyük bir gönül birlikteliği kurduk” mesajı verdi.

Tuzla’da gönül birlikteliği kuruldu

Tuzla Belediyesi 8. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda 4 Mart 2019 Pazartesi günü Samsunlular Gecesi düzenlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’da yaşayan vatandaşlarımızı birbirine bağlayan büyük bir gönül birlikteliği kurduk” mesajı verdi.

11 Mart 2019 Pazartesi 12:43
Tuzla’da gönül birlikteliği kuruldu

Tuzla Belediyesi ve Tuzla Hemşeri Dernekleri Platformu işbirliğiyle Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Samsunlular Gecesi’ne Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, siyasi partilerin temsilcileri, Tuzla Samsunlular Dernekleri Platformu Başkanı Cemil Doruk, Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Metin Şenel, Tuzla Hemşehri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir, dernek başkanları, STK temsilcileri ile Tuzla ve çevresinde Samsunlular katıldı. Samsunlular, yöre sanatçılarının şarkıları ve türküleri eşliğinde eğlendi.

Gönüller yapan, gönüllerde yer alır

Tuzla’da 4 derneği temsilen söz alan Tuzla Samsunlular Dernekleri Platformu Başkanı Cemil Doruk, “Kültürlerimizi yaşattığımız, Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’nın desteklediği bu geceye katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim. Gönüller yapan, gönüllerde yer alır. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da başkanımızın yanında olacağız” dedi.

Tuzla’da gönül birlikteliği kurduk

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada Tuzla Hemşeri Dernekleri Platformu ve Hemşeri Dernekleri ile gönül birlikteliği kurduklarını söyledi. Başkan Yazıcı, “Tuzla Hemşeri Dernekleri Platformu’nda, hemşeri derneklerinde Tuzla’da yaşayan vatandaşlarımızı birbirine bağlayan büyük bir gönül birlikteliği kurduk. Onlara teşekkür ediyorum. Tuzla’da en güzel işlerden bir tanesini birlik ve beraberliğimiz için yaptık. Yaşar Doğu ile gücünü, Orhan Gencebay ile gönlünü ve sesini ortaya koyan, bana da mutlu bir evlilik için eş veren Samsun’a minnettarım” dedi.

Akça: Bütün kardeşlerimize eşit seviyedeyim

Tuzla Kaymakamı Ali Akça da gecede Samsunlu hemşerilerine hitap etti. Kaymakam Akça, “Coşku dolu güzel bir gecede sizlerle birlikteyiz. Tuzla’yı mesken edinen, sıcak yuva olarak benimseyen Anadolu’muzun 81 vilayetinden gelen bütün kardeşlerimize eşit seviyedeyim. Onlar benim gönlümde, başımın üzerinde yerleri var. Bu akşam Tuzla Kaymakamı’ndan daha ziyade Samsunlu bir hemşeriniz olarak geldim. Samsun’a, Karadeniz’e ait olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istedim.” mesajını verdi.

Tuzla Samsun Dernekleri başkanları Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, siyasi partiler ve STK temsilcilerine teşekkür plaketi takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3