Tuzla'da kişisel veriler koruma altında

Tuzla Belediyesi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında uygulama ve eğitimlerine devam ediyor.

Tuzla'da kişisel veriler koruma altında

Tuzla Belediyesi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında uygulama ve eğitimlerine devam ediyor.

26 Temmuz 2018 Perşembe 19:28
Tuzla'da kişisel veriler koruma altında

Tuzla Belediyesi, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) kapsamında uygulama ve eğitimlerini sürdürüyor. Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerinin korunması ve bu verileri işleyen kişilerin yükümlülüklerini düzenleyen kanunla ilgili çalışmalarını sürdüren Tuzla Belediyesi, 10 başlık altında hazırlığına devam ediyor. Tuzla Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarda kişisel verilerin korunması ile ilgili kapsam ve hedefler, kişisel veri politikası, kişisel verilerin korunması ile ilgili sorumluluk ve hesap verebilirlik ilkeleri, kişisel veri koruma temsilcilerinin belirlenmesi, kişisel verilerin kanuna uygun şekilde işlenmesini sağlayacak yapı için üst yönetim desteği ve kaynak sağlanması, kişisel veri envanteri oluşturulması, kişisel verilerle ilgili risk yönetimi, kişisel veri toplama, işleme ve paylaşma yöntemlerinin belirlenmesi, kişisel verilerin güvenliğinin sağlanması, kişisel verilerle ilgili şikâyetlerin ele alınma yöntemlerini belirleme ile ilgili Veri Yönetimi çalışmaları devam ediyor.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kanuni altyapının hayata geçirilmesi için çalışmaların bitme aşamasına geldiğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Halkımızın bilgilerinin güvence altına alınması önceliğimizdir. Veri güvenliğini temin etmek adına gerekli teknik ve idari tedbirlere yönelik adımları atıyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72