Türkmen, Üsküdarlılarla gece çay sohbeti yaptı

Her fırsatta vatandaşın yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hilmi...

Türkmen, Üsküdarlılarla gece çay sohbeti yaptı

Her fırsatta vatandaşın yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hilmi...

19 Eylül 2014 Cuma 17:16
Türkmen, Üsküdarlılarla gece çay sohbeti yaptı

 

Her fırsatta vatandaşın yanında olmaya özen gösteren Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, akşam saatlerinde sahildeki çadırda Üsküdarlılarla çay içip sohbet etti. 

 

Üsküdarlılara ‘Ulaşılabilir Başkan olacağım’ sözü veren Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, günlük yoğun programlarından arta kalan zamanının tamamını vatandaşla geçirmeye devam ediyor.

Son olarak,  katıldığı bir radyo programının ardından Üsküdar’ı dolaşan Başkan Türkmen, ziyaretleri sırasında zaman zaman vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti, bazen de masalarına oturarak birlikte çay içti. 

 

Üsküdar’ın muhteşem Boğaz manzarasını izlemek ve dinlenmek için sahilde dolaşmaya çıkan vatandaşların, karşılarında Başkan Türkmen’i görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadığı gözlendi. Üsküdar turu sonrası Ramazan Çadırı’na da uğrayan Türkmen’in vatandaşlarla çay sohbeti, gecenin ilerleyen saatine kadar devam etti. 

 

Samimi ortamda geçen sohbetler sırasında, vatandaşların önerilerini ve isteklerini dinleyen Başkan Türkmen’in, çözebileceği sorunları anında hallettiği, çözülmesi gereken istekleri ise kayıt altına alması dikkat çekti. 

 

 

"Description:

 

Son Güncelleme: 19.09.2014 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3