Turgut Reis Mahallesi'ne Yeni Meydan

Turgut Reis Mahallesi'nde bir süre önce yapımına başlanan Bağlık Camii...

Turgut Reis Mahallesi'ne Yeni Meydan

Turgut Reis Mahallesi'nde bir süre önce yapımına başlanan Bağlık Camii...

14 Nisan 2014 Pazartesi 15:39
Turgut Reis Mahallesi'ne Yeni Meydan

Turgut Reis Mahallesi’nde bir süre önce yapımına başlanan Bağlık Camii Meydanı, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Sultanbeyli’nin çehresi yeni meydanlarla değişmeye devam ediyor. Turgut Reis Mahallesi’nde bulunan Bağlık Camii Meydan Düzenlemesi yapılan törenle halkın hizmetine sunuldu. Yeni görüntüsüyle halktan tam not alan meydan, peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarıyla da eski görüntüsünden bir hayli uzaklaştı.

Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, birçok caminin meydanının düzenlenerek halkın hizmetine sunulduğunu kaydetti. Yakın zamanda merkez camii ve meydan düzenlemesi projesinin de hayata geçeceğini ifade eden Başkan Keskin, “Devam eden projelerimizi hızla tamamlıyoruz. Yeni projelerimizin de yakın zamanda başlaması için büyük gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızla Sultanbeyli sorunlarını geride bırakıyor. Meydanın mahallemize ve ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye gündemine ilişkinde açıklamalarda bulunan Başkan Keskin, birlik ve beraberlik mesajları vererek, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını kaydetti.

""

Açılış programına katılan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, “Sultanbeylimiz her gün daha iyi bir noktaya doğru gidiyor. Hızla gelişen ilçemiz sorunlarını da geride bırakıyor. Bu dönem inanıyorum ki belediye başkanımız çok daha güzel projelerle ilçemizi daha da geliştirecek” dedi.

Bağlık Camii İmam Hatibi Ruhi Ayan’da meydanın camiye kazandırılmasını sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e teşekkür etti ve yeni döneminin hayırlı olmasını diledi. 

 

Son Güncelleme: 14.04.2014 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3