Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Ümraniye Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, işçi personele yönelik...

Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Ümraniye Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, işçi personele yönelik...

04 Haziran 2014 Çarşamba 15:30
Toplu İş Sözleşmesi imzalandı

Ümraniye Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında, işçi personele yönelik 2014-2016 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi düzenlenen bir törenle imzalandı. 

2014-2016 yıllarını kapsayan işçi personele yönelik Toplu İş Sözleşmesi, Ümraniye Belediyesi ile işçi ve işveren sendikaları temsilcileri tarafından imzalandı. İmza törenine, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert, Hizmet-İş Sendikası 5’nolu Şube Başkanı Mustafa Şişman ve MİKSEN Temsilcileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Belediye çalışanları katıldı.   

İmza töreninde söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, “Şu anki şartlarda işçilerimizin ekonomik ve sosyal haklarını yüksek seviyeye getirdik. İmzalamış olduğumuz Toplu İş Sözleşmesi herkes için hayırlı olsun” dedi. Hizmet-İş Sendikası Genel Sekreteri Devlet Sert ve 5’nolu Şube Başkanı Mustafa Şişman ise, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a sözleşme sürecindeki gösterdiği desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

""

Başkan Hasan Can: “Çalışanlarımıza, hem ekonomik imkânlar bakımından hem de çalışma koşulları bakımından en iyi şartları sunduk”

Daha sonra konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar gerek işçi kardeşlerimizin gerek memur ve sözleşmeli olarak çalışan personelimize, gerekse de hizmet alımı yöntemiyle çalıştırdığımız taşeron firma çalışanlarımıza, ekonomik imkânlar ve çalışma koşulları bakımından en iyi şartları sunduk. Bu sayede Belediyemizde iş başarısını ve sağlıklı çalışma ortamını sağladık. Bu sözleşmede işçi kardeşlerimizin ekonomik ve sosyal haklarında iyileştirmeler yaptık. İmzaladığımız 2014-2016 dönemi Toplu İş Sözleşmesi’nin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Tarafların karşılıklı imzalarının ardından, imza töreni plaket takdimi ile sona erdi.

 

Son Güncelleme: 04.06.2014 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72