Tenzile Anne'ye Anneler Günü Ziyareti

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, anneler günü münasebetiyle...

Tenzile Anne'ye Anneler Günü Ziyareti

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, anneler günü münasebetiyle...

16 Mayıs 2014 Cuma 15:21
Tenzile Anne'ye Anneler Günü Ziyareti

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, anneler günü münasebetiyle Başbakanımız Sn Recep Tayyip ERDOĞAN'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın kabrini ziyaret etti.

 

Başkanımız Hilmi Türkmen bir de Aşr-ı Şerif okuyarak başta Tenzile Erdoğan olmak üzere tüm vefat etmiş annelere dualar ederek dünya liderleri yetiştiren annelerimizin unutulamayacağını belirtti.

 

Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen'e ziyaret esnasında AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan AKTAŞ, AK Parti'li meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

 

Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ziyaretin ardından yaptığı açıklamada "Cennet annelerin ayakları altındadır. Biz bu düsturla yetişmiş insanlarız. Annelerimiz bizler için çok kıymetli. Bu sebeple yeni dönemimizde üsküdarda belediyeciliği annelerimizi örnek alarak yapacağız. Anne şevkatiyle kucaklayıp, anne özverisiyle çalışacağız" dedi.

 

Tenzile ve Ahmet Erdoğan'ın mezarlarına çiçek bırakan Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen mezarlıkta diğer annelere de çiçekler dağıtarak onların da anneler gününü kutladı.

 

Son Güncelleme: 16.05.2014 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72