TDP HEYETİNİN SAHA ÇALIŞMASI TAM GAZ

Türkiye Değişim Partisi (TDP) heyeti, Çekmeköy’de bulunan muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret ederek sorunları hem yerinde gördü hem de bu sorunları istişare etti.

TDP HEYETİNİN SAHA ÇALIŞMASI TAM GAZ

Türkiye Değişim Partisi (TDP) heyeti, Çekmeköy’de bulunan muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret ederek sorunları hem yerinde gördü hem de bu sorunları istişare etti.

07 Kasım 2021 Pazar 17:58
TDP HEYETİNİN SAHA ÇALIŞMASI TAM GAZ

Türkiye Değişim Partisi (TDP) İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat bir dizi ziyaretler kapsamında Çekmeköy’de ilçe başkanlığının organize ettiği ziyaretlere katıldı. İl Başkanı Polat, TDP İlçe başkanı Yusuf Pınarlı ile birlikte ilçedeki muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretinde bulundular.

MUHTARLARDAN İCRA TEBLİGATLARI VURGUSU

Çekmeköy’de 5 mahalle muhtarlıklarını ziyaret eden İl Başkanı Polat Genel başkanları Mustafa Sarıgül’ün selamlarını iletip sorunları dinledi. Muhtarların, vatandaşlara gelen icra kağıtları ve tebligatları göstermesi üzerine konuşan il başkanı Polat, ‘’Ziyaret ettiğimiz tüm muhtarlıklarımızda bu tablo ile karşılaşıyoruz. Bu tablo vatandaşın ne kadar zor bir dönemden geçtiğini açıkça, tartışmasız gösteriyor’’ Dedi.

‘’ESNAF BAKANLIĞI KURACAĞIZ’’

TDP Heyeti daha sonra esnaf ziyaretinde bulunarak, esnafın sorun ve dertlerini yerinde incelediler. Pandemi ile birlikte zaten zor olan sorunların katlanarak devam ettiğini söyleyen ilçe esnafı, bu durumun devam edilemez olduğunun altını çizdiler. İl Başkanı Yusuf Polat ise “Pandemi ile birlikte esnafımız kan ağlıyor. Tüm sıkıntılarını biliyoruz. Esnafımız, sanatkarımız bizim göz bebeğimiz. Onlar ekonomimizin can damarı. TDP iktidarında inşallah Esnaf Bakanlığı’nı kuracağız” dedi.

TDP Heyeti ilçede bulunan Sivil toplum kuruluşlarından Esnaf ve Sanatkarlar Derneği ile Çekmeköy Doğaseverler Derneğini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Gün boyu devam eden ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini söyleyen İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı, saha çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Son Güncelleme: 09.11.2021 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72