Tatil Kazandıran Günlük

Çekmeköy Belediyesi'nin her yıl düzenlediği “Okul Günlüğü Projesi” kapsamında...

Tatil Kazandıran Günlük

Çekmeköy Belediyesi'nin her yıl düzenlediği “Okul Günlüğü Projesi” kapsamında...

12 Haziran 2014 Perşembe 15:43
Tatil Kazandıran Günlük

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği “Okul Günlüğü Projesi” kapsamında öğrencilere günlükler dağıtıldı.

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuklara okuma yazma alışkanlığı kazandırılması amacıyla düzenlediği Okul Günlüğü Projesi’nde günlükler öğrencilere dağıtıldı. Çekmeköy’deki 21 ilkokulu kapsayan projede üçüncü sınıfı bitiren 3 bin 175 öğrenciye günlükleri teslim edildi.

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Nükte Sözen İlkokulu’nda düzenlenen günlük dağıtımına katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Beşinci yılına giren projeye öğrencilerin gösterdiği ilgiden duyulan memnuniyeti ifade eden Başkan Yardımcısı Yüksel, her okulun birincisine ailesi ile birlikte hafta sonu tatili, ikincisine fotoğraf makinesi, üçüncüye de müzik çalar hediye edileceğinin müjdesini verdi.

""

Tatil Günlüğü Nedir?

Öğrenciler 60 gün boyunca tatilde yaşadıkları anılarını deftere aktararak günlük tutacaklar. Her okul kendi belirlediği jüri ile günlükleri değerlendirmeye alacak. Okullarda ilk üçte olmayı hak eden öğrenciler, hediyelerle ödüllendirilecekler.

 

 

 

Son Güncelleme: 12.06.2014 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72