Suriye Yardım Tırı Yola Çıktı

Sultanbeyli'den Suriye'ye bir yardım tırı daha yola çıktı.

Suriye Yardım Tırı Yola Çıktı

Sultanbeyli'den Suriye'ye bir yardım tırı daha yola çıktı.

27 Nisan 2014 Pazar 14:39
Suriye Yardım Tırı Yola Çıktı

Sultanbeyli'den Suriye'ye bir yardım tırı daha yola çıktı. 
Sultanbeyli, Suriye'de açlık ve sava_la bo_u_an karde_lerini unutmadı. _HH öncülü_ünde di_er STK'ların ve Sultanbeyli Belediyesinin de deste_iyle yardım malzemeleri dolu tır dualarla Suriye'ye varmak üzere yola çıktı. 
Tırın yola çıkması öncesinde belediye önünde küçük bir tören düzenlendi. Törende konu_an Belediye Ba_kan Yardımcısı Zafer Sö_ütçü, “Bugün Suriyeli karde_lerimize daha önce göndermi_ oldu_umuz yardım tırlarımıza yenilerini ekliyoruz. Suriye'de iç sava_ bildi_iniz üzere devam ediyor. Bu iç sava_a dünya sessiz kalıyor. En büyük tepkiyi dünya mazlumlarının gür sesi olan Sayın Ba_bakanımız ve ülkemiz veriyor” dedi.
“Millet olarak tarih boyunca hep mazlumların ve ezilenlerin yanında olduk” diyen Sö_ütçü konu_masına _u ifadelerle devam etti: “Ne yazık ki _slam bayra_ını ta_ıyan, hem tarihsel hem de dini ba_larımızın oldu_u Suriye'de bu ve benzeri olayların olması bizleri derinden üzüyor. Ümit ediyoruz ki Suriye'de ya_ayan karde_lerimize uygulanan bu zulüm en kısa zamanda biter. Suriye'de akan kanın, akan karde_ kanının durması için eminim ki herkes dua ediyor. Bizler Suriyeli karde_lerimizin yanında olmaya devam edece_iz”. 
Dünyanın her yerinde bulunan mazlumlara yardımlarda bulunan _HH'ya ve di_er yardım kurulu_larına te_ekkür etti_ini söyleyen Sö_ütçü, “Suriye'de devam eden iç sava_ın bir an önce bitmesini temenni ediyorum” _eklinde konu_tu.
Ba_kan Yardımcısı Zafer Sö_ütçü'nün konu_masının ardından insani malzeme dolu tır, dualarla yola çıktı. 

 

Son Güncelleme: 27.04.2014 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3