Sünnet kıyafetleri dağıtımına devam ediyor

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi,...

Sünnet kıyafetleri dağıtımına devam ediyor

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi,...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:30
Sünnet kıyafetleri dağıtımına devam ediyor

Ümraniye Belediyesi, sünnet kıyafetleri dağıtımına devam ediyor

Sosyal Belediyecilik hizmetlerini aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi, okulların kapanmasının ardından  sünnet edilecek, bin 500’e yakın çocuğa kıyafetlerini dağıtmaya başladı. 

Ümraniye Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışı doğrultusunda, geleneksel hale getirdiği maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek, kıyafetlerini vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen Sünnet kıyafeti dağıtım programına, Ümraniye Belediye Başkan Danışmanı Serap Eşit Elveren, aileler ve çocukları katıldı.

Nikâh Sarayı’nda yapılan programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Danışmanı Serap Eşit Elveren, sünnetin çocuklar ve aileleri için özel bir an olduğunu ifade ederek tüm çocukları şimdiden kutladığını söyledi. Elveren, Belediye olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sünnet noktasında Ümraniyeli ailelere destek olduklarını, maddi zorluklar yaşayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirdiklerini ifade etti. Belediyemizin diğer sosyal faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Başkan Danışmanı Serap Eşit Elveren, “Sosyal yardımlarımız Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can’ın öncelik verdiği hizmetlerin başında gelmektedir” dedi.

Konuşmaların ardından isimleri okunan ailelerin çocukları için sünnet kıyafetleri verildi.

 

Son Güncelleme: 24.05.2014 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72