Sultanbeyli'de Gençler Bilinçlendiriliyor

Sultanbeyli Kültür Merkezi şu günlerde çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği ..

Sultanbeyli'de Gençler Bilinçlendiriliyor

Sultanbeyli Kültür Merkezi şu günlerde çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği ..

06 Kasım 2013 Çarşamba 17:49
Sultanbeyli'de Gençler Bilinçlendiriliyor

 

Gençler Madde Bağımlılığına Karşı Bilinçlendiriliyor

Sultanbeyli Kültür Merkezi şu günlerde çok anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. İlçe genelinde eğitim gören lise öğrencileri “Can Kırıkları” adlı tiyatro oyunuyla madde bağımlılığına karşı bilinçlendiriliyor.

Günümüz dünyasında özellikle genç nesilleri tehdit eden madde bağımlılığı farklı etkinlikler ve projelerle önlenmeye çalışıyor. Bu projelerde Sultanbeyli Belediyesi de yerini aldı. İstanbul Valiliği, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sultanbeyli Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklığı ile Hedef Sensin Projesi kapsamında Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde yaklaşık 4 bin gence tiyatro gösterimleriyle madde bağımlılığının zararları anlatılacak. Tiyatro gösteriminin ilk günkü konukları Sultanbeyli Kız Anadolu İmam Hatip, Gediktaş Anadolu İmam Hatip, Türk Telekom Anadolu Lisesi ve Hüsnü Özyeğin Anadolu Lisesi öğrencileri oldu. Büyük ilgi gören tiyatro, öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.

Tiyatro gösterimleri her gün dört lisesinin katılımıyla devam edecek ve 7 Kasım’da son bulacak.

 

"" 

Son Güncelleme: 06.11.2013 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3