Stratejik plan toplantısı sona erdi

Maltepe Belediyesi'nin gelecek beş yılına dair sorunlarının, çözüm...

Stratejik plan toplantısı sona erdi

Maltepe Belediyesi'nin gelecek beş yılına dair sorunlarının, çözüm...

22 Eylül 2014 Pazartesi 10:30
Stratejik plan toplantısı sona erdi

Maltepe Belediyesi’nin gelecek beş yılına dair sorunlarının, çözüm önerilerinin, beklentilerinin, projelerinin, Maltepeli’nin ihtiyaçları ve beklentileri göz önünde bulundurularak ele alındığı ve yol haritasının çıkarıldığı stratejik plan toplantısı Sapanca’da sona erdi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, toplantıya katılan herkesin üzerinde anlaştığı konulardan birinin işsizlik sorunu olduğuna dikkat çekerek, “Belediye tek başına 20-30 kişi istihdam ederek işsizliği bitiremez. Bu nedenle bizim için anahtar fuar projesidir. Fuar projemiz çok iyi gidiyor. Bu proje ile Maltepe’deki işsizlik sorunu temelde çözülecek ve Maltepe’nin çehresi değişecektir” dedi.

Önümüzdeki haftadan itibaren fuarla ilgili olarak danışma kurulu oluşturmayı planladıklarını ifade eden Başkan Kılıç, ülkenin önde gelen sanayicilerini, iş adamlarını, meslek odalarını, Maltepe’nin esnaf ve üreten kesimlerini bu danışma kuruluna dahil ederek, yollarına devam edeceklerini kaydetti. Kılıç, kasım ayında Almanya’nın Münih kentinden fuar yöneticilerinin Maltepe’ye geleceğini söyledi.

""

Toplantıda uyuşturucu, kadın, işsizlik başta olmak üzere Maltepe’nin sorunlarının ortaya konduğunu ve çok önemli bir yol katedildiğini ifade eden Kılıç, uyuşturucuyla mücadele merkezi ve semt konakları projelerinin başarılı biçimde ilerlediğini aktardı. Başkan Kılıç, farklı konularla ilgili olarak bu toplantıları tekrarlamak istediklerini belirterek, toplantıya katılan öğretim üyelerine ve katılımcılara bu çalışmaya vakit ayırdıkları için teşekkür etti. Toplantının son gününde çalışma grupları, stratejik planla ilgili çözüm önerilerini açıkladılar.

 

Son Güncelleme: 22.09.2014 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3